Chrome Pointer

Nejmen ojsan

   Tomt vare här! Min helg har varit lite sönderspunkad och jag har väl sovit ungefär tre-fyra timmar i natt. Då jag öppnade bloggen möttes jag av ett antal mindre trevliga spamkommentarer (som självklart raderades samtidigt som jag spärrade IP-adressen - jäkligt onödigt och barnsligt, såna där grejer) samt påminnelsen om att... ja, det är tomt. Haha, vafasen ska jag hitta på här liksom? Jag har verkligen inte en enda idé, fast nu har jag verkligen lust att skriva! Jag har fått lite idéer från er som skulle kunna utveckla sig till bra konspirationsteorier, fast jag har fortfarande svårt att komma med något vettigt gällande dem.
 
   Dock så har jag bara varit hemma ett par timmar sedan i fredags och jag har lovat min mor att städa innan hon kommer hem. Typiskt. Dessutomm har jag en känsla av att jag borde äta något, för jag har inte fått i mig någon riktig mat sedan i fredags.
   ...jag lär återkomma.






Lilly Underwood

Skriv lite om vad du tror kommer hända i kommande huvuduppdrag, avslöja lite om dina kommande hästar, lite ovisade bilder på vit arab som jag inte kommer ihåg vad den heter (ja jag älskar vita araber), analysera en funktion och vad som borde göras bättre, önskade funktioner, önskade hästfärger, önskad utrustning :)

Svar: Åh tack så mycket, vilka bra idéer :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.