Chrome Pointer

Morgonsolen lyser klart

 
   Asså jag fattar verkligen inte vad som händer på Wikin, igår var det nytt sabotagekaos... jag kunde visserligen lösa det på ett snabbt och vänligt sätt, men det är verkligen jobbigt, det här. Jag har noterat fem spelare som uttryckt intresse för att hjälpa till som Admin på Wikin, men jag vill helst inte bara utnämna någon pga tidigare meriter. Jag håller fast vid det jag sagt om att en Admin inte behöver redigera mycket, men det behöver vara någon som jag vet finns tillgänglig på Wikin relativt ofta (kanske inte varje dag, men ett par gånger i veckan?). Det är anledningen till att inget mer har hänt på den fronten, jag behöver ändå se något slags driv.
   Känner mig lite dubbeltydig, haha, men jag vill vara säker på att ha en, eller helst flera, duktiga Admins. Det är ju inte helt lätt för er som är intresserade att få visa er på styva linan heller, det förstår jag.
 
   Aja, inte helt lätt, det här.






Matild Greenstone

Jag blev just att tänka på en sak, behöver man logga in för att redigera på Wikin? För jag har inget konto där om man säger så ^^

Och måste bara tillägga att jag gärna hjälper till, men jag är inte den med mest erfarenhet. Visst hittar jag på Wikin och sånt men jag är säker på att det kanske finns personer som kan göra jobbet som Admin bättre än mig ;)
Bara så du vet!

Svar: Från och med nu så måste man ha ett konto som man loggar in på, ja, (en Admin måste ändå ha ett konto för att jag ska kunna ge den mer befogenhet) men det är oförskämt lätt att fixa :)
Jag har dig noterad redan, jag tror säkert att du kan göra ett jättebra jobb eftersom du verkar vara vänlig och klok. Dock är det som sagt så att jag vill se liiite aktivitet innan jag börjar dela ut någon titel - det gör varken mig eller Wikin någon nytta att ha en Admin som inte är aktiv :)
Esmeralda Silverforce

Lucy MacWright

Försöker hela tiden leta efter något att lägga till, men det känns som om allt redan finns där xD

Svar: Ja mycket är ganska färdigställt, det är som sagt inte lätt för nya redigerare att visa upp sina kunskaper just nu, vilket skapar lite trassel för mig, haha xP
Esmeralda Silverforce

Sofia Diamondnight

Skulle gärna kunna vara admin, men har inte så mycket kunskap om hur sånt fungerar om man säger så cx

Matilda Greenstone

Ska försöka mig på ett konto här någon dag då. Du förstår, jag och olika inläggningar.. Blir rätt lätt kaos i min hjärna hahah ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.