Chrome Pointer

Min nya horsie

   Till att börja med - jag tycker det är rätt intressant att jag säger att jag länge har tänkt köpa hästen, och väldigt många av gissningarna som trillade in gällde hästarna som kom den här veckan?
 
  Diamondice, Diamon Dice, Gambit, Gambler, en spelare. Märkt utav slumpens förfall. Min nya häst är en Appaloosa, en häst som jag faktiskt inte var särskilt förtjust i från början men som har fastnat i mitt hjärta. De senaste månaderna har jag verkligen velat köpa hem Gambit, men andra hästar kom ivägen - först Remus, sedan araberna och Savoy.
   Precis så här kommer min Dice dock inte se ut - manen kommer vara kortare. Exakt hur mycket kortare har jag dock inte bestämt än!
 
   Vinnarna den här gången är alltså Rose Goldfield, Mary Northwood och Juliette Starlord! Grattis till er! Kontakta mig antingen i en kommentar eller via mejl och berätta vad för häst ni vill ha avmålad - berätta vilken häst det är, länka en bild om ni tycker det är lättare än att förklara och berätta hästens namn om ni vill ha med det på bilden :) Grattis igen, och kom ihåg att kontakta mig den här helgen om ni vill ha bilderna innan nästa söndag! (Eftersom jag kommer vara bortrest i några dagar...)






Evangeline Silverbell

Kände på mej att det skulle va just den här! :D

Mary Northwood

Jag har en smått förfallen blogg som jag har bilder på hästen som jag vill ha avmålad, Moonwarrior :D
http://starstablehorses.bloggo.nu/Moonwarrior-aka-Wrecker/
Behöver du fler bilder i andra vinklar så kan du ju bläddra lite i arkivet eller kolla på honom i spelet (hans "spegelbild" bor i försäljningsstallet i VD) :D

Svar: De bilderna räcker väldigt bra :)
Esmeralda Silverforce

Rose Goldfield

Ledsen för ett lite sent svar, har inte kollat in alla bloggar idag ^^'
Men här har du en länk till inlägget med en bild på Farrain, hästen jag skulle vilja ha avmålad: http://rgoldfield.blogg.se/2014/february/matpaus.html#comment :3
Vill du ha bilder i någon annan vinkel så kommentera gärna det inlägget så fixar jag det c:
Men han ser typ ut som Iddy, fast med gråare och kortare man :3

Svar: Ingen fara, jag hoppades bara att du skulle hinna se det här så jag skulle hinna måla din bild innan jag åker bort i veckan :) Åzum, det ska fixas!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.