Chrome Pointer

Klubben Night Guards

   Jag får ganska mycket onödiga frågor gällande klubben jag är med i, så jag tänkte räta ut lite saker en gång för alla, så att ni vet vad det handlar om ^^

   Bild från en kväll då vi satt och tjötade om allt och inget i ungefär tre timmar
 
   Jag är med i en klubb som heter Night Guards, ibland kallad Guardians. Jag har varit med i den... ganska länge, vid det här laget. Vet faktiskt inte hur länge, men det här är en klubb jag aldrig kommer lämna.
   Innan SSO ens existerade skrev jag rätt mycket på Polluxklubbens internetforum. Vi var där ganska många som gillade Star Stable (det var ju från Pollux vi fått spelen) och allt eftersom många gick ur klubben och därmed inte längre hade tillgång till forumet startades det ett nytt forum, där jag skriver lite då och då än idag. Då SSO väl öppnade pratade vi mycket om spelet på det nya forumet, och det var ett gäng som bestämde sig för att ha en klubb tillsammans i spelet. Det var långt innan klubbfunktionen ens kom till SSO, inte ens gruppfunktionen fanns på den tiden. Dock så tappade vi en massa folk och från den ursprungliga gruppen hade vi... väldigt få kvar.
   Genevieve Nightbard startade Night Guards och äger fortfarande klubben. Hon bjöd in mig väldigt tidigt och efter en kortare period fick vi in den sista medlemmen som var kvar från forumet, dvs. Maria Mountaindaugther.
   Just nu är vi sex stycken medlemmar i klubben - vi har nämligen också Siri, Myra och Alva med oss. Så vitt jag har förstått tycker vi allihop att vi är rätt lagom många just nu.
 
   Night Guards ser för oss ut ungefär såhär:
   - Det råder väldigt stark demokrati gällande nya klubbmedlemmar, vilket innebär att om en enda av oss säger "nej" till en ny klubbmedlem så blir det inget av det.
   - Vi älskar att snacka om allt och inget. Vi är mycket förtjusta i att klaga över vår vardag, klaga över vad som inte händer i vår vardag, diskutera diverse världsproblem, diskutera diverse Disneyfilmer (hehe) etc etc. Trots... ganska mycket klagomål (vilket ändå är viktigt imo, det kan vara väldigt bra att få klaga av sig till folk som förstår) så har vi väldigt roligt (tycker åtminstone jag).
   - Det som händer i vår klubbchatt stannar i vår klubbchatt. Det är ingenting som behöver spridas vidare.
   - Vi har inga event. Alls. Klubben har vi bara för att vi ska kunna snacka med människor vi trivs med och litar på.
 
   Vem som helst kan alltså inte gå med i klubben. Vi söker inte aktivt efter nya klubbmedlemmar. Vi är i klubben för att vi gillar att snacka med varandra och vi trivs med varandra. Gen har skrivit lite utförligare om den saken HÄR. (<- Jag länkar till det där inlägget väldigt ofta men folk verkar aldrig läsa det, vilket gör att jag får svara på samma frågor hela tiden) Jag äger inte klubben. Vet inte hur ofta jag ska behöva säga det. Jag bestämmer inte vilka som ska gå med i klubben - det är ett beslut vi alla i klubben fattar tillsammans. Om du trots allt vill gå med i klubben kan du alltid breva Gen - hon sparar alla förfrågningar och då/om vi känner oss redo för en ny medlem så finns det en chans.
 
 
   Hoppas att det rätade ut lite frågetecken och att det klargör lite!
 
   EDIT: FAQ om Night Guards






Anonym

:O vav ja kcem tieš ale nemôžem pretože nemam tolko :( vav

Svar: ?
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Låter skönt, det där med att kunna klaga av sig... Får typ aldrig göra det x'D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.