Chrome Pointer

Jag måste be om ursäkt för en sak...

   ...och det är för att jag är så oerhört urkass på att svara på kommentarer. Den stora anledningen till det är att jag ofta inte vet vad jag ska säga utan att framstå som en total idiot.
   Jag läser alla kommentarer jag får, och det uppskattas verkligen då ni säger ert. Jag försöker svara, så gott jag kan, men ofta vet jag helt enkelt inte vad jag ska säga er. Det är jättekul att ni bollar åsikter med mig, det gör hela bloggningen ännu lite roligare. Särskilt nu under de här dagarna då jag hade lite körigt med panikångest samt Wiki-sabotaget var det verkligen upplyftande att läsa era kommentarer, hade inte väntat mig så vänlig och stöttande respons men det gjorde mig verkligen glad.
 
   Så tack så mycket, fina ni ♥






Matilda Greenstone

Kanske bara jag som tycker det eftersom du ber om ursäkt, men jag tycker du är en av de som svarar på mest kommentarer.
Många bloggare struntar i det totalt, jag tycker du är väldigt duktig på att svara och även ge bra svar. Så du behöver inte vara rädd för att göra bort dig, jag tycker du uppfattas som både vänlig och klok! :)

Svar: Åh vad gulligt av dig, rätt skönt att höra (eller att läsa, haha). Jag har ju lite svårt med sociala kontakter alls pga Aspien, det gör att jag sitter och angstar över saker jag inte alls borde angsta över ^^'
Esmeralda Silverforce

Myra R

Du har inget att be om ursäkt för! Tycker likt Matilda att du är en av de bästa på att svara på kommentarer. Klart man inte kan svara på precis Allt, men det är inget man på nåt sätt behöver må dåligt över. Ser dem som får 20 kommentarer på något men bara svarar sina kompisar.. Det är däremot inte så schysst. Fortsätt som du gör bara! Vi flesta vet att du läser och svarar om du har nåt att säga.

Svar: Den där sista meningen var precis det jag behövde höra, tack!
Esmeralda Silverforce

Evangeline Silverbell

Jag tycker också att du svarar bra på kommentarer!
Det är ju bara nu på senare tid som det snarare blivit mer regel än undantag för bloggare att svara på sina kommentarer - men så har det inte alltid varit och därför tycker jag att det är dumt att förvänta sej något annat ;p
Och de flesta - hoppas jag - skriver ju inte kommentarer för att få svar, utan mer för att ge DEJ ett svar på ditt inlägg :D

Juliette Stardawnj

Nejdå, be inte om ursäkt kära du! Vi är alla mänskliga och ska inte behöva svara på allt hela tiden ^-^ Det finns andra personer, som de ovan har sagt, som bara svarar på kanske en av 10 kommentarer och du är rena rama motsatsen :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.