Chrome Pointer

Inte så mye SSO-relaterat just nu

   Jag har ju ett antal inlägg i utkastet, men har inte riktigt inspirationen för att skriva klart dem. Därför blir det lite halvlågt här vissa dagar, då jag inte har bättre för mig. Just nu spunkar ju min externa hårddisk också, och på den har jag alla bilder, samt resten av hela mitt liv... Dock så ska jag iväg på onsdag och kolla efter ny hårddisk, nu har jag ändå haft den här i ett antal år och den har fått sig några smällar av misstag, vilket jag antar bidrar till att den inte alltid kan koppla in till datorn. På onsdag missar jag alltså hela uppdateringen, heeemskt! Det är en massa viktiga grejer jag ska fixa då, men jag kommer inte kunna inspektera Hästö och allt förrän mot kvällen. Förhoppningsvis slutar ändå dagen med att jag har köpt mig ett par nya brillor, och gudarna ska veta att det behövs, haha. Blind som en jädra fladdermus är jag!
 
   Nämen jag återkommer i morgon. Friden vare med er!
 
   Arkivbild






Ida Hawkberg

Hej Esmeralda! :D
I din tidigare header hade du tecknat en helt fantastisk bild på din bruna andalusier. Jag har också ritat en brun häst, men jag är helt värdelös på skuggning. Kan du lägga upp bilden på din blogg? Jag lovar att inte kopiera, men jag har målat hästen ur samma vinkel, och jag vill titta på dina skuggningar och skugga på samma sätt. Är det okej?
Du är jätteduktig, och jag älskar din blogg!
/Ida

Svar: Absolut, den kommer upp i morgon :) Roligt att du gillar bloggen, det är verkligen upplyftande att höra :D
Esmeralda Silverforce

Amanda Lightfield

Skickat mail! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.