Chrome Pointer

I morgon är det onsdag, och onsdag innebär...

   ...ni vet vad.
 
   Gällande vad som händer i morgon tänker jag gissa på Lipizzanerhästar. Ingen har väl missat att Vingårdens stall har blivit utökat, så de flesta gissar nog på att det är just nya hästar som kommer. Jag är i ärlighetens namn oerhört taggad på att köpa en ny häst. Eller två... Dock gillar jag att ha fulltränade hästar, så jag hade tänkt vänta tills Savoy är "färdig", och han är än bara på lvl 7. Efter allt kaos som varit hemma de senaste veckorna har jag verkligen inte haft tid att levla alla lopp varje dag såsom jag brukar, och det har märkts. Hade gärna haft min lilla ponny i lvl 15 vid det här laget, men icke.
   Nejmen nu var det ju inte mina hästköparplaner jag tänkt mig att snacka om. Förutom nya hästar tror jag att Valentindekorationerna försvinner nu, annars vore det nästan lite konstigt. De kan ju inte hänga kvar alltför länge, det blev ju väldigt mycket dekorationer för en relativt liten högtid.
 
   Vad tror ni händer i morgon?






Rose Greenhill

Har samma förhoppningar som alltid - fjordingar, en uppdatering av man/svans-funktionen (utökat utbud och att kunna välja man och svans separat, precis som med hår och smink) samt uppdrag på huvudberättelsen - det var evigheter sedan sist. Man undrar ju om sprickorna kommit pga att de inte har några idéer till spelstoryn...

Svar: Alldeles utmärkta förhoppningar (eftersom jag önskar precis samma sak, haha), men jag får nog nästan hålla med om sprickorna, det känns lite segt gällande huvudstoryn just nu...
Esmeralda Silverforce

Willyx

Jag hoppas att Lipizzanerhästarna kommer imorgon. Det hade inte varit så dåligt om de kunde uppdatera urvalet med man. Lite fattigt där tycker jag. Skulle bli överlycklig om lusitanos kommer till spelet då jag har en irl och de är undeerbara!

Mary Northwood

Jag tror ju att det är ungefär 85% chans att vi får våra ridstrumpor idag. Sen så hade det inte varit så dumt med huvuduppdrag, Starshina kan väl inte springa runt i Gröndal allt för länge :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.