Chrome Pointer

Fina fläcken

   Ååh, är så himla glad över att ha Misty i mitt stall! Jag kommer absolut köpa fler skäckar i framtiden - eller ja, en av de svarta. Hoppas på att det kommer fler skäckar, eftersom det ändå är en unik färg för varje häst ser jag gärna fler variationer. Helst en skimmelskäck och en brunskäck också! (Innan någon går på mig för det - Misty är en rödskäck, alltså fux och skäckanlag. En brunskäck är en brun häst med skäckanlag!)
 
   Oooooch bildspam, bara för att den här hästen är så grymt fin.
 
 
 
 
 
 
 






Juliette Starlord

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn! <3<3

Myra R

Grr.. *försöker* hålla mig borta från den där painten så visar du de där fabulösa bilderna?! ._.

Svar: Kööööööp
Esmeralda Silverforce

Lucy Seadughter

Den är jätte fin. sparar dock till en arab. jag kommer nog köpa den svarta painten som ser ut så där fast svart :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.