Chrome Pointer

Etsy

   Jag kan inte komma på något SSO-relaterat att tjöta om just nu, men det behöver inte betyda att det måste vara dött här!
 
   Jag är ju en nörd. På många sätt. Och... för lite mer än ett år sedan råkade jag snubbla över Etsy. Och där finns det många, många superfina grejer, särskilt olika fandom-baserade grejer. Som ofta är väldigt billiga. (Ofta är det privatpersoner som säljer egengjorda grejer, antar att det håller priset nere.) Då jag fyllde arton köpte min mamma rätt många grejer därifrån, däribland en klocka formad som en Gyllene Kvick (som man bär i en kedja om halsen) för 15 kr. Frakten från Kina kostade mer än själva Kvicken! (Som jag btw använder ofta, så himla fin ♥)
   Så här ser min Kvick ut, fast med silvervingar. Vet inte om exakt den jag har går att köpa längre, den på bilden kostar ca 24 kr. Klicka på bilden för källa!
 
   Tyvärr finns det inga SSO-grejer där, men jag tycker absolut att ni kan kika in på sidan ändå. Nu ska jag själv köpa ett antal affischer som jag ska sätta upp i mitt rum - Två med LotR-tema, en med Harry Potter-citat och en med Sherlock-citat. Tänkte slå till med en Barney Stinson då jag ändå är igång, jag skämmer sällan bort mig själv men nu behöver jag verkligen uppdatera mitt flickrum lite!
 
   Kika in på Etsy och sök efter er favorit-fandom (eller något annat roligt ni kan tänkas vara ute efter), jag lovar att ni inte kommer ångra er - däremot vågar jag inte tala för era plånböcker, haha ^^
 
   Har ni köpt något via Etsy förut? vad isf? :)






Siri

Har köpt ett halsband därifrån, The Mortal Instrument baserat såklart (för de böckerna är mitt liv numera)

Genevieve Nightbard

Jag köper mina byxor där, haha! men annars köpte jag en 150år gammal bild med Edinburgh till mamma förra året, i år fick hon en gammal kompass med "Not all those who wander are lost" på utsidan och en hälsning från mig på insidan, haha! Massa bra saker på etsy 8)

Myra R

Vet inte om jag ska tacka eller ej men nu vet jag vad jag kommer lägga alla mina julklappspengar på. Here I come, fandombaserade HP stuff ♥

Svar: Hehehe jag gjorde av med 800kr idag...
Esmeralda Silverforce

Cassandra

Tack för att du skrev om detta. Det känns som om jag vill ha allting :D Tack igen älskar sidan!

Fiona Mcpaw

Hu så billigt. Nä, jag har aldrig handlat där men vet att det finns hur mycket coolt som helst. (En anledning att hålla sig borta, kanske... ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.