Chrome Pointer

En snabb redigering

   Den här gjorde jag för några dagar sedan. Det var verkligen en snabb redigering, för jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till med den, men jag tycker den blev rätt trevlig ändå.
 
 
   Huvudet är nedredigerat (vilket syns ganska väl), man, svans och hår har målats på, vissa skarpa kanter har filats ner.
   Heh, det märks att jag inte har gjort något sånt här på länge...


Matilda Greenstone

Åh vad fin! Påminner om en arbetshäst mihih :D

Ella Riverfall

Kan du snälla snälla redigera/rita en bild på mig och min starthäst? Så vi kan träffas i sso så får du se mig och min starthäst så att du vet hur "vi" ser ut

Svar: Tyvärr så ritar jag just nu endast åt de som har vunnit mina bloggtävlingar. Jag har inte ork eller tid att måla åt andra i dagsläget :/
Esmeralda Silverforce

Anonym

Okej det är ok jag har börjat läsa denna blogg så det visste jag inte men tack för infon ^-^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.