Chrome Pointer

En av favoritbilderna just nu

 
   ...får liksom bara en bra känsla av den.
 
   Btw, vad tycker ni om nya designen? (Jag vet att den inte funkar riktigt som den ska på alla datorer, men på min dator ser den perfekt ut i alla webbläsare så jag kan inte riktigt hitta problemet. Om ni tycker den ser konstig ut får ni jättejättegärna mejla en screenshot till esmesilverforce@hotmail.com så kanske jag lyckas få bukt med problemet!)






Amanda Lightfield

Riktigt fin, dock stör jag mig på att menyn till höger är väldigt långt ifrån på min skärm .-.

Svar: Kan du mejla mig en screenshot så jag kan se? :)
Esmeralda Silverforce

Siri

Den är underbar :D Ser jättebra ut i Chrome för mig

Svar: Tack för beröm och respons, jag tror att jag lyckades fixa den - nu ser den åtminstone ut som den ska från iPaden :D
Esmeralda Silverforce

Myra R

Men jösses, vad fint! Man blir riktigt glad av att kika in här med alla färger. Det gröna är ju rätt starkt, men det funkar liksom!
Grymt fint jobb Esme! :D denna ska du vara supernöjd med ;)

Svar: Åh vad kul att det uppskattas, tack så mycket :D Antar att du förstår vad jag menade förut med att det är svårt att hitta en bra grön ton som är "varm" men ändå snäll för ögonen? x)
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

Bra jobbat Esme, älskar färgtemat. Dock så går jag oftast in på din blogg på min iPhone och då har headern hamnat väldigt långt till vänster. Men annars, superfint! :D

Svar: Kul att du gillar den :D Jag har märkt av headern, men eftersom den ändå syns så vill jag inte mucka för mycket med den (eftersom jag då bergis lär sabba något annat, hehe). Förhoppningsvis vågar jag försöka fixa till det någon gång framöver :) (var den förra headern också till vänster, btw? Eller är det bara spunk med den nuvarande?)
Esmeralda Silverforce

Rose G

Nej, det är bara den nuvarande som strular för mig. Men det är ju inget stort problem och bloggen är superfin hur som helst :)

Svar: Okej, bra att veta. Blir lite tokig på kodningen, om bilden är centrerad på datorskärmar tycker man ju att den kan vara det på mobilen också x)
Esmeralda Silverforce

Evangeline Silverbell

Åh, jag älskar grönt ;D

Av någon anledning så kommer bara bakgrunden och headern fram när jag öppnar bloggen från mobilen... Vet inte vad det kan bero på. Jag kan alltså inte se några inlägg eller någon meny.
Från datorn ser det däremot jättefint ut!

Svar: Kul att du gillar den :D
Åh vad trassligt, jag trodde att det skulle funka nu... :/ Vad har du för telefon, webbläsare i telefonen?
Esmeralda Silverforce

Evangeline Silverbell

Provade nu att gå in på din blogg via mobilen från Chromes webbläsare, och då funkade det! Enda skillnaden är att headern är längst till vänster, som Rose också nämnde.
Men det är ändå rätt underligt att bloggen inte ser ut som den ska i mobilens standardwebbläsare, eftersom det aldrig varit något problem förut! Dock så har jag en Asus padfone, inte den vanligaste mobilen precis, så jag har förståelse för att det kanske inte går att fixa allt så det funkar till min mobil xD

Svar: Hm xP Aja, jag ska se om jag vågar mucka med headern, annars är ju det viktigaste att den faktiskt syns :)
Esmeralda Silverforce

Juliette Stardawn

Otroligt fräsch och inbjudande design du har gjort! Headern var väldigt rolig att titta på och är hur fin som helst, alltså har du gjort ett grymt jobb! ^-^ Det enda som var problemet för mig, var när jag läser på mobilen att headern har smygit iväg lite, men inget som jag lägger större energi på :D

Svar: Tack så mycket för både beröm och respons :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.