Chrome Pointer

Eastsong till Charlotte

   Färdig med den första av vinnarbilderna! Det här var första gången jag försökte mig på fuxandalusierns färg, och själv är jag nöjd med resultatet :)
 
   Hojta till om du hellre vill ha bilden över mejl, Charlotte, och jag hoppas att du tycker om den!






Charlotte Snowborn

Åh, tusen tack, den var verkligen jättesnygg! Själv skulle jag inte ens kunna rita en streckgubbe om mitt liv så hängde på det =P

Hedvig Mcfield

Fiin! Du är otroligt duktig!

Juliette Stardawn

Du är helt otrolig Esme, wow säger jag bara! Dina målningar har en helt egen stil och dom är underbara :D

Myra

Riktigt nice! : D Nu var du väldigt duktig med färgvariationen å allt det där. Kör du med eller utan ref. förresten? (Referensbild)

Svar: Tack! Kör med referensbild på min lineart, om jag ritar utan referens har jag en helt annan stil på hästarna, haha! Sen då det kommer till färgläggningen letar jag upp en bild på hästen i spelet och tar minst tre olika färger från den så att jag inte hamnar helt åt tjotahiti, för det finns en risk annars om man säger så xP
Esmeralda Silverforce

Juni Friendcamp

Fantastiskt vacker! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.