Chrome Pointer

Dagen

   Jag hade inte väntat mig att mötas av dekorationer runt om Jorvik idag! Tycker det var riktigt trevligt - det är kul då högtiderna märks på det här sättet. Undrar om det händer något liknande till påsk?
 
   Jag tyckte det var synd att den nya utrustningen/de nya kläderna i princip endast gick att köpa för Star Coins! Jag tror att jag lade typ 98 SC på grejerna... Aja, veckopeng på lördag, så man överlever, I guess. Tyvärr var verkligen inget av grejerna något för mig, men jag kanske använder något framöver ändå.
 
   Det blev lite Savoy-levling, sen hamnade jag med Siri och Myra på Café Pinta. Eller ja, först bestämde sig Myra för att hon inte tyckte om oss längre och istället vill hon ha en skylt som kompis. Tveksamt är vad skylten tyckte om det.
 
 
 
   Nä nu ska jag ta itu med lite skolarbete. Ugh.






Stephanie Snowhall

Esme, jag tycker verkligen om din blogg! Du har alltid så bra och välskriva inlägg att jag får riktigt dåligt samvete xD Men, fortsätt som du gör <3 (Detta kanske kom lite random o.o)

Svar: Haha vad söt du är, tack :3
Esmeralda Silverforce

Myra R

Du är bara avundsjuk för att jag har en skylt! Den gillar mig, det har den sagt :o)

Siri

Pst! jag tror myra har börjat hallucinera!

Svar: Finns en risk, finns en risk...
Esmeralda Silverforce

Matilda Greenstone

Allting ska kosta SC och det ska kosta mycket. Kan inte traditionen med att alla julkläder (Kanske inte alla men de flesta ni vet) få vara billiga som alltid. Alla högtidsgrejer borde åtminstone få vara för lite JS.

Förlåt men just nu är jag så otroligt förbannad på SSO teamet, ännu dn anledning till att inte spela om man inte köper SC.

Svar: Det får jag faktiskt verkligen hålla med om. Tidigare har alla haft möjlighet att få köpa högtidsutrustningen, men det här var alldeles för dyrt för de som inte är SR. Tycker inte om det alls :(
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.