Chrome Pointer

Återigen på förfrågan

   Det frågades om jag kunde lägga upp mallen till en skäckfärgad Starshine jag använt tidigare i SSL, så här är den! Jag har INTE gjort den här mallen och vet tyvärr inte vem som har gjort den.
 
 
 
   Btw har min datorfläkt gått sönder idag så jag vågar seriöst inte spela SSO - min dator överhettas och dör direkt. Har någon tips på en bra och tyst kylplatta med fläkt i sig? Är verkligen i akut behov av en ny (eftersom jag inte kan använda min dator innan jag har en) så svar uppskattas jättejättemycket!
 
EDIT: Har fått igång plattan men har lite smärre panik ändå... den kan liksom braka närsomhelst. Egentligen är jag i desperat behov av en ny dator, men för det behöver man pengar och så mycket pengar kan jag inte lägga ut just nu :(






Cecilia Starhill

Jag köpte en kylplatta till min dator på elgiganten (kommer tyvärr inte på vad sjävla modellen på kylplattan heter, tyvärr). Jag tycker inte att den gör att datorn blir så mycket kallare, men innan jag hade köpt den så stängde datorn av sig typ efter den hade varit igång i 30 minuter. Och sedan dess så har den aldrig stängt av sig av överhettning igen. C:

Sedan så är den modellen som jag har väldigt bekväm för att ha i knäet också. Så jag tipsar dig om att du kan kolla på elgiganten, för min kylplatta därifrån funkar super! :)

Holly Darkgren

Jag har en platta/stöd men det är inget fläkt i men den är "kall" ändå den är väldigt bra vi har maybe 4 stycken och alla är lika bra!!! :) <3 Jag eller vi köpte dom på IKEA man kan annars fråga ngn där på någon dator affär som Media Market? Om de kan erbjuda något bra! c:

Daphne Dragonheart

Var hittar du alla fina "skins" eller vad man nu ska kalla det?

Svar: Precis som jag svarade på din förra kommentar så har jag haft mallarna på min dator i många år och de kommer från gamla Polluxforumet, som tyvärr inte finns längre. Det kanske går att få tag i något genom att googla? (annars kan du självklart mejla mig så kan jag skicka över några)
Esmeralda Silverforce

Elvira Moonbaker

Hej :)
Hur laddar man ner såna här saker? Skulle oxå hemskt gärna vilja ha några mallar via mail :3

Svar: Det är bara att högerklicka på den och spara! Man får googla runt lite så går det att hitta fler mallar :) (om du är ute efter några specifika mallar kan du mejla så kan jag skicka några)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.