Chrome Pointer

Vet knappt vad jag håller på med

   Den är julstressen tar kol på mig, jag har typ sprungit runt i cirklar som en höna med avhugget huvud hela dagen. Jag har visserligen fått rätt mycket gjort, men det är först nu jag har tid att ens snegla på datorn.
 
   Nuuuuu ska jag börja redigera bilder igen. Samtidigt så har jag fastnat framför Buffy the Vampire Slayer, en serie jag har tänkt se i många år. Får försöka dela upp min väldigt lilla datorskärm så att jag kan redigera och titta på Buffy samtidigt, hehe...






Maja Applehill

Er det greit at jeg lånte det søte bildet du edita av deg, ponnien din og andalusieren om vinteren<3? Visste ikke hva jeg skulle tegne så jeg tegnet det xDD (bruker den egentlig i konken til sso) Men jeg sender melding om at jeg ble inspirert av deg, også tok jeg ikke anda men starthesten min Midnightbeauty<3 og palomino ponni siden jeg ønsker meg den xDD

-Maja

Svar: Självklart är det helt okej att ta inspiration - vill gärna se din bild! :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.