Chrome Pointer

Vad är grejen?

   Vad är grejen med att skriva "Först!", "Etta!", "Första kommentaren!" osv på andras Instagrambilder, YouTubevideor och blogginlägg? Jag får mer och mer sånt och tycker det känns som störande skräppost. Vad får man liksom ut av att skriva så, fattar inte?
   Om någon har ett logiskt svar får ni gärna upplysa mig. 

   (Kommer hem i morgon eftermiddag, har visserligen haft roligt men är dötrött - red på tre hästar idag och har äntligen fått lite ordning på "min" ponny som inte har känts som sig själv under helgen. Sen är det alltid lite jobbigt att bo i någon annans hem och det ska bli väldigt skönt att komma hem till sitt eget rum och sin egen säng...)






Hannis

Jag tycker det är ganska strörande jag med. Men jag förstår nog varför de gör det. Det är liksom spännande och det blir som en tävling. Och människor gillar att tävla och att vinna ofc.

Rose Skystar

Jag tror att det därför att du är ''känd'' eller vilket ord man nu vill ha och folk tror väll att man är bäst när man kommenterar först på en ''kändis konto''
Själv tycker jag att det är dumt att göra det. Du är som vi bara att du är mer igenkänd för dina redigeringar samt din blogg ;)

Lara Mcfield

Som ovan, antar att det är för att du är "känd" och folk är ganska stolta över att vara första som gillar en "kändis" foto. När dom vet att det öser in likes är det antagligen kul att vara allra först.

Elisa

Jag tycker precis som du! Folk som skriver Först, etta eller första kommentaren visar ju bara hur "obsessed de är med dig, de är så besatta av att visa dig att de är så himla intresserade av dig att de är villiga att skriva sånt! Ser det som skräp post och stör mig på sånt! Btw älskar din blogg! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.