Chrome Pointer

Tio snabba (med en bonus)

  • Min favorithashtagg på mitt privata Instagramkonto är #jagäralltidvilse eller någon variant av det. Gissa varför. (#dåligtlokalsinne?)
 
  • Jag vill någon gång få gå in i det kraschade UFOt i bergen bakom Baronessans Galoppbana
 
  • Jorvikipedia är den tredje största Wikisidan i Sverige, men den första har nästan enbart sidor som är körda genom Google Translate från engelska och den andra är mestadels på engelska. Därför tycker jag att Jorvikipedia kan få räknas som störst, för allt som finns där är skrivet från scratch och är på svenska ;)
 
  • Jag skulle vilja köpa typ alla SSO-hästar som finns men jag har 20 just nu och tycker att det är lite väl många ibland, haha
 
  • Jag har Devine Friends (ett av Starshine Legacys huvudsoundtrack) som ringsignal på min mobil
 
  • Windows Movie Maker hatar mig. Jag lovar, det är sant.
 
  • Jag försöker konstant städa på mitt skrivbord och det blir konstant en ännu värre röra än förut
 
  • Jag kämpar med att lära mig alla "bakom-kulisserna"-grejer till mitt YouTube-konto; särskilt viss statistik fattar jag inte alls x) Vissa diagram finns det liksom inget riktigt syfte bakom känns det som, haha
 
  • Jag har i dagsläget ingen riktig drömuppdatering till SSO, sådär "OMG jag vill supergärna ha det här"; det finns lite mindre grejer, men inget sånt där stort. Är faktiskt sjukt nöjd med hur spelet fungerar just nu :) (kanske med undantag av några buggar, hehe)
 
  • Då jag fick provspela Dinodalen på SSO-kontoret fick jag ett mobilskal med Lisa och Starshine på. Jag är jätterädd om det och byter alltid till ett annat mobilskal innan jag ska åka och jobba på hästgården x)
 
  • Senast jag var på hästgården hade jag med mig min bästa kompis för att jag skulle ha sällskap (annars hade jag varit helt ensam med tolv hästar) och en av dagarna satt vi inne i en uppvärmd sadelkammare, och jag som sovit dåligt var lite övertrött och satt och filosoferade över livet i allmänhet. Just då väljer stallkatten, som hållt oss sällskap, att traska ut genom sin kattlucka, och vaken som jag är säger jag högt "tänk om det fanns en kattlucka fast för människor", sen tittar vi båda på dörren och per standard med vår dåliga humor höll vi på att skratta ihjäl oss i minst en kvart. Jag orkar inte med hur dum man är då man är trött, haha xP






Sabine Moonlight

Den sista var bra. Det skulle inte förvånat mig om jag skulle sagt något liknande. Det skulle inte förvånat mig alls.

Jen Mountainnight

Hur fick du ner ljudet till mobilen? 😱

Svar: Konverterade ljudfilen i iTunes och använde ett program som gör att man kan spara sin musik i mobilen som ringsignaler!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.