Chrome Pointer

Små ulliga gulliga hästar

   Idag kom de ju, de fantastiska fjordingarna. De är banbrytande - man måste vara i lvl 15, man måste vara populär med Kallterna, och de har på sig utrustning! Juste, man får utrustning på köpet av dessa vackra hästar. Dock hade jag gärna velat ha reda på det tidigare, för nu hade jag ju "slösat" Star Coins på ett schabrak tidigare. Jag är en sån som bara vill ha en sak av varje och man fick ju ingenting av att sälja filten heller, det var trist. Jag hade däremot varken sadeln eller tränset tidigare, så där "förlorade" jag inget.
   För att sammanfatta (förlåt för brist på bilder; men jag visar förstås upp bilder då jag presenterar min lilla grabb senare ikväll! Håller på och redigerar hans presentationsbild nu!):
  • Man måste vara level 15 och ha kommit in i Dinodalen.
 
  • Man måste vara populär med Kallterna. Jag tycker det är jättebra, för det är mycket mer logiskt än att detta skygga folkslag bara "jamen ta hästarna och dra" eller något. Jag hade faktiskt hoppats på rykteskrav vid Ferdinands Hästmarknad eftersom han sägs vara väldigt mån om sina hästar, men nu har det allt kommit ^^ Jättemånga klagar över det, men kom igen, spelet bygger ju på att man ska lära känna folk runt om i Jorvik. Om man inte bryr sig om att bygga rykte så känns det som att man har missat en stor del av spelet.
 
  • Det här är den första hästrasen som säljs med schabrak, sadel och träns. Skorna är de vanliga nybörjarskorna. Dessa saker följer med alla hästarna.
 
  • Det finns fyra hästar - en gulblack, en rödblack och en musblack alla i lvl 1 och en gulblack i lvl 10.
 
  • Man kan köpa gulblacken antingen som en lvl 1-häst eller en lvl 10-häst. Hästen på lvl 10 kostar 1425(!) Star Coins och är spelets dyraste häst.
 
  • Alla hästarna på lvl 1 kostar 780 SC.
 
  • De kan ha 8(!) olika manstilar - knoppar, kort man, vanlig man, lång man, stubbmanen, en mer trimmad stubbman där ålen (den svarta randen som går över hela ryggen på hästen) syns bättre, en stubbman där den ljusa manen är trimmad i v-form och slutligen en stubbman där klippningen gör så att ålen ser ut som små hjärtan. Den sistnämda ska jag absolut ha om jag någon gång köper ett fjordingsto! Dock är jag lite besviken över att hästen inte kan ha ponnymanen, för om jag inte hade stubbman på min fjording skulle jag vilja ha en rufsig frilla. Ni vet väl hur mycket päls en fjording har?
 
   Jag har velat se en fjording i Star Stable-serien sedan jag satt och väntade på att Vinterryttaren skulle släppas. Och nu äntligen. Väntan var verkligen värd det, för jag älskar de här nya hästarna. Deras galopp är supercharmig x)
   Är så himla glad över det här. Ni kommer nog få se många bilder på min nya stjärna framöver ;)
 
 
   På tal om min nya häst så har jag korat vinnarna i tävlingen där ni fick gissa hans namn, men vinsterna kan försenas till nästa vecka eftersom jag åker och jobbar igen på fredag och kanske inte hinner med två redigeringar i morgon. Exakt vilka som vann kommer jag nämna senare, men ni får se hästen först! ^^






Lova Winterside

Tycker det är jätte bra med att man måste vara populär med kallterna och så! De som är så sura kanske inte vet att om de jobbar riktigt hårt kommer de från lv 0-15 på 4 månader? om de jobbar hårt då och gör allt nästan varje dag. kallterna går ju fort att bygga rykte med också så om de nu verkligen vill ha fjordingen är det bara att jobba :)

Maria

Jag köpte den musblacka =)
Är det bara en illusion, eller är fjordingarna kortare i ryggen än övriga hästar? Testade en "sportfilt"(tror de heter så, stort schabrak med hästsko, finns i flera färger...) och det såg väldigt hoptryckt ut...

Svar: Fullt möjligt att de är lite kortare, jag har inte jämfört med någon annan än x)
Esmeralda Silverforce

Maggie Flowerlee <3

Jag tycker det är jättebra att man måste vara populär för att köpa fjordingarna. För annars så brukar alla typ spamma med att köpa hästarna. Men jag tycker att supporten har blivit dåligare och dåligare på att svara på frågor som vi spelare har. (Vet att dom jobbar skithårt bra för oss ;)
Men jag frågade om man behövde vara i någon speciell ryktes-nivå i lördags. Dom svarade inte (och har fortf inte fått svar) så jag tänkte: Ähh det är nog ingeting att vara orolig för💁 Men jo det var det xD Men jag ska verkligen inte klaga! Besök gärna min blogg👍 Älskar din blogg. Trodde det var slutet för Monokerus.se när bloggen krånglade så blev jätteledsen men nu är jag skitglad för att jag kan läsa igen! (Älskar att läsa!)

Förresten om man hoppar barbacka (irel då) ska man försöka ställa sig upp för jag är bara 11 och jag är inte alls stark och så. Men jag har ju liksom inget stöd?
Vi gjorde det i tisdags och det resulterade att min (nästan favvo) häst missuppfattade hela grejen och hoppade en halvmeter mer än vad hon behövde xD vi hade hindret på 50 men hon älskar att hoppa men när jag liksom kom mot hindret så trodde jag att det skulle göra skitont mellan benen (hon är jättespetsig) men man liksom bara följde med ( :o )Kanske för att hon hoppar så mjukt. Men vad skulle du ha gjort?

Älskar din blogg och det kanske blev liite långt men jag älskar att skriva när jag väl kommit igång. Hoppas du svarar också. Seees❤️❤️😘😘

Svar: Jag tror helt enkelt det är så att SSO's support går under av alla frågor och supportfrågor, särskilt efter förra veckans kaos måste det ju ha blivit sjukt jobbigt för dem gissar jag. Det är ju dock otur då man faktiskt frågar men inte får svar.

Jag är en riktigt dressyrtant och hoppar aldrig om jag inte måste (tror faktiskt inte att jag har hoppat barbacka en enda gång under mina tio år som ryttare?), men det är bara att hålla i hatten, sitt kvar på hästen och driv på mot hindret (gärna med ett mantag, med bra kontakt i tygeln så att den inte glappar) så får man helt enkelt bara se till att sitta mitt på ryggen och hästen får lösa hindret på egen hand. Resa sig upp behöver man inte göra, risken är väl större att man stör hästen om man ska försöka klänga sig högre upp på den, I guess.
Esmeralda Silverforce

Maggie Flowerler

Hehe bloggen kommer med i denna kommentaren ;)Vill så gärna att du bara kollar in den <3 xD Love you❤️😍😘

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.