Chrome Pointer

Skulle SSO fungera som iPad-spel?

   Jag har många, många, många gånger sett frågor på SSO's Facebooksida som går ungefär "Går spelet att spela på en surfplatta?". Svaret är, som ni antagligen vet, nej. Men frågan är, skulle SSO kunna utvecklas till ett spel för surfplattor? (Nu tar vi det är hypotetiskt, ofc)
 
   Det första som dyker upp i mitt huvud är kanske inte kostnaden att utveckla SSO till plattor (för jösses i min lilla låda, tror allt att det skulle kosta, haha), utan hur fasen man skulle styra. Det finns ju många spel där det finns små... kan man kalla dem styrplattor? Typ små cirklar man drar åt olika håll för att figuren ska röra på sig?
   Sen, som nummer två, och som nästan avslutar det här direkt, är att det här spelet är så oerhört detaljrikt. Nu menar jag kanske inte i grafiken (även fast det självklart spelar in just här), utan funktionsmässigt. Vilka funktioner skulle funka, vilka skulle inte funka, hur blir finmotoriken, kan man överleva hela spelet utan att ens logga in på en dator osv. Och just eftersom spelet är så stort - hur mycket utrymme skulle det inte ta i en surfplatta?
   Slutligen - tänk så mycket resurser som skulle behöva läggas på en sådan version av spelet. Skulle antagligen kräva väldigt, väldigt mycket pengar.
 
 
   Originalbild HÄR
 
   Skulle SSO fungera som spel på en surfplatta? Njae, jag tror inte det. Spelet är inte gjort för att spelas på plattor och det skulle nog inte fungera sådär jättebra direkt, tror jag.
   Däremot skulle Star Stable-appar kunna bli grymt framgångsrika, tror jag. Tänk om man kommer på då man är borta från datorn "åh nej, glömt att sköta hästarna idag", så kan man logga in på sin mobilapp och sköta hästar. Vill man chatta med en spelare även då man inte är vid datorn? Kanske en chattapp (fast kanske med en annan slags censur, haha?) som fortfarande ger tillgång till vän- och klubbchatt medan man fortfarande är "trygg" bakom sitt SSO-namn.
   Åtminstone en Sköta-hästar-app skulle jag älska, för jag glömmer alltid att sköta om mina hästar x)






Sofia

Tänkte bara säga att det finns ju surfplattor med tillhörande tangentbord som då ser ut som små bärbara datorer (windows Surface). Om det skulle funka till någon surfplatta kunde det ju göra till de eftersom de funkar precis som en vanlig dator bara att de är mindre, har windows 8 och en aning mindre lagrinksutrymm

Svar: Man får dock tänka på att trots att en padda må se ut som en dator så har den väldigt mycket mindre lagringsutrymme än en dator, vilket skulle kunna innebära att man inte kan ha något annat än spelet på den...
Esmeralda Silverforce

Lilly Underwood

skulle kräva ett helt lagringsminne för att kunna ha sso på en surfplatta liksom xD Och om man då tänker på att spelet växer i utrymme hela tiden...

Sofie Shyheart

Det skulle vara kul om man kunde ha det på surfplatta men endast kuna skriva i chatten, alltså bara en chatt och inte att man ser något/några, visst skulle det vara tråkigare, men att chatta är alltid kul!

Maggie Flowerlee

Har också tänkt på det men på ett annat sätt!

Tänkt om det fanns en SSO app där man kunde:

• Kolla sin brevlåda samt kunna svara,läsa,rensa.

• Nått så att man kunde ta hand om sina hästar. Men det ska vara lika jobbigt (lätt) att ta hand om hästarna i appen som i spelet på datorn. Så att man inte gör det på datorn och bara i den här appen.

• kunna öppna chatten och kolla i alla chattar som t ex: Klubb, säg, global (hatar dock just den chatten men ok xD)
Men inte grupp för man ska inte kunna bjuda in i grupper osv...

Om den här appen kom så skulle jag helt klart bli beroende xD

Vad tycker ni om det?

Cassandra Ericsson

Hej jag undrar en sak går starstable att ladda er på iPad air??

Svar: Nej, det gör det inte. Star Stable fungerar enbart på datorer.
Esmeralda Silverforce

Alicia

Men dom har lyckats få ner Moviestarplanet på en mobil ? Kan dom inte göra samma sak då med sso?

Svar: Tänk hur mycket tid, pengar och resurser som skulle behöva läggas på det. Väldigt, väldigt mycket. Det skulle ta väldigt lång tid dessutom. Det är ingenting som går på två veckor. Styrningssystemet, användargränssnittet, grafiken, uppdragen; det skulle bli en HELT annan upplevelse på mobila enheter och det skulle ta upp så mycket utrymme på enheten att det inte skulle gå att använda den till något annat.
Esmeralda Silverforce

Sam <3

Jag tycker det är jätte synd att allting kostar så mycket pengar , att man har så liteee minne på paddan för att jag är i Söderbärke , där vill jag så gäääärna kunna spela , det ör hela 20 mil hem ifrån ,och jag glömde den :( , jag kan inte heller ladda ner på ngn annans dator , HATAR DET :((, men förstår ..
Aja hoppas dom lyckas ngn gång , kram- Samantha <3

Ella❤️️

Det är väl synd att det inte går att ha det på IPad eller telefon, att det bara går att det på en dator. Jag spelar SSO just nu.




Heej, har du Musical.ly?


Snälla svara!

Mvh Ella❤️️



❤️️Ella❤️️

På SSO heter jag Brania Riverlund❤️️

Tea

Jag älskar dina häst filmer men kan du göra en video med school of dragons det är exakt som Starstable men med drakar det är mit favorit spel 😘😘

Brielle

Det går faktist att spela på IPad esme. Har kollat upp det och det är en app som gör så att man kan logga in på sin iPads spel elr appar. Där kan man spela sso.... Har den appen men spelar mest på dator. Det är inte lika laggit där.

Thea

Hej mitt namn är Thea och jag vill spela starstable på ipad

Mvh Thea Friberg

bananen.sso

Jadu, skulle varit såå coolt med StarStable på iPad, tråkigt nog så skulle nog lagringsutrymmet inte räcka! Så tråkigt annars skulle det vara drömmen!

Mvh/Bananen

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.