Chrome Pointer

Onsdag = Julafton

   Jag kan inte låta bli att vara nyfiken inför onsdag. Det är nämligen julafton, och det går ihop med onsdagsuppdateringen. Det har hänt förut att onsdagsuppdateringen har blivit uppskjuten en dag pga röda dagar, men denna gång verkar det som att dagen som är nästintill helig för väldigt många människor blir en vanlig jobbdag på SSO-kontoret.
 
   Känner spontant att jag har många bilder fotade på just den här vägen - den ligger ju så lämpligt till då man ska från Jarlaheim till resten av civilisationen!
 
   Nu tror jag inte att det blir någon super-uppdatering, mer än att de sista juluppdragen kommer. Men jag kanske har fel? Hursom ska kudos ges till vederbörande som jobbar på julafton. (Jag skulle iofs inte ha mycket emot det själv, så länge som jag fick se Kalle Anka vid trebläcket. Enda gången på hela året som jag verkligen sitter spikad framför tvn en viss tidpunkt!)






Ava Nightroad

Ooh uppdatering på självaste julafton :O

Alanis Moonstorm

Tänk om det blir attackkaos med den uppdateringen också då? Då ligger SSO nere hela Julhelgen, för inte kan vi kräva att någon ska jobba mer än halvdag då inte? O.o

I värsta fall får vi väl fira Jul i SSO lite sent bara. xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.