Chrome Pointer

Nyår på SSO

   Jag är ensam hemma och sjuk, så jag tänker sitta inne i min sjukstuga under alla fyrverkerier i natt. Meeeen vafasen, jag får kompromissa och hänga på SSO istället.
   Var passar det bäst att fira nyår på SSO, om man ska vara sån? Jag har typ inte ens koll på var man kan skicka upp fyrverkerier, haha, för jag brukar aldrig göra det annars... var brukar det vara, Moorland, Fort Pinta och Silverglade? Kanske är något mer plejs, men jag tycker nästan Fort Pinta känns "bäst".
 
   Är det någon mer ensam själ som spelar hästspel på tolvslaget, haha?


melinda

japp jag gör. bor mitt ute på landet och är sjuk så blir nog själv i år men som sagt man får kompromissa med att spela sso

Tuva Sunlake

Haha Gud ja, det är ju det nyår är till för! Nattspela med fyrverkerier x)

Sara Goldforce

Spelade och det var en massa folk i FP! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.