Chrome Pointer

Mål för 2015

   2013 var ett hemskt år. 2014 har varit ett bättre år - men ett konstigt år för mig. Dels har jag slutat skolan och på ett par bananskal glidit ut på olika håll i det här avlånga landet... men SSO-mässigt har året varit väldigt givande. Vad kommer hända 2015? Jag har faktiskt väldigt stora förhoppningar på kommande år.
 
 
   The second star to the right
   Shines in the night for you
   To tell you that the dreams you plan
   Really can come true
 
   Förhoppningar är ändå ingenting utan ett slutmål. Jag har många saker jag vill lyckas med under det kommande året, och några av dessa delar jag här med mig av:
  • Bloggen vill bli större. Innan det här nya året är över skulle jag vilja ha höjt min dagliga statistik med minst 200 dagliga besökare, vilket jag tror är ett rimligt mål.
 
  • Jorvikipedia vill utökas. Mer struktur på den svenska, mer information på den engelska. Jag måste vidareutveckla Wikin för att den ska bli mer intressant för andra spelare - den bör vara ett hjälpmedel som spelare faktiskt känner till och använder sig av vid behov.
 
  • Fortsätta med min Ride Through genom Star Stable Online.
 
  • Fortsätta med övriga videoinspelningar i olika hästspel.
 
  • Jag ska se till att lära mig Sony Vegas Pro utan och innan, eftersom jag snart slutligen kan överge Windows Movie Maker. Kan bli svårt, men det är en utmaning jag ser fram emot.
 
  • Jag vill utvecklas med mina redigeringar och börja tänja på mina egna gränser.
 
  • Jag ska bli bättre på att använda mig av bilder i kombination med text.
 
  • Jag ska bli mycket bättre på att svara på kommentarer. Jag har jättesvårt för att tacka för beröm, vilket antagligen grundar sig i min superdåliga självkänsla (som, mycket tack vare er, har blivit mycket bättre under det här året). Jag ska försöka bli bättre på att ta emot era fina ord, och faktiskt svara er också! (Jag läser ju dock självklart alla kommentarer jag får, men det här med att svara är en väldigt svår grej för mig)
 
   Det är några av mina mål för kommande år. Det här gäller förstås enbart för SSO; jag har andra grejer jag vill uppnå också ;) Har ni några mål under 2015?






April Pinehill s2

Gott nytt år esme! :)
Haha, mina mål är lite underliga faktiskt.
- inte skola en enda gång
- inte hoppa för högt med islandshästen jag rider eftersom han börjar bli gammal
- inte bli sjuk hela tiden

well, får se hur jag lyckas :')

April pinehill s2

Äh, skolka ska det ju stå inte skola!

Sofie Dolphinknight

Att starta en riktig dressyrtävling! (LC:1 eller liknande)

Anonym

Har massor inom ridningen! Och Jorvikipedia ÄR en sida där jag alltid går in om jag behöver veta något! Men ibland går jag bara in för att läsa lite roligt och så här. (Älskar att läsa!)

Förresten Gott nytt år! Tagga dom sista 2 timmarna (ca) innan 2015 börjar! Ha det bra och fortsätt med det du gör!!! Love you❤️❤️❤️😘😘😘❤️❤️❤️😍😍😍 Vet att du kanske inte svarar men ändå😜

Maggie Flowerlee

Glömde skriva mitt namn.

Nora MasterBrigde

Under mitt jullov har jag tittat igenom alla dina videos på youtube, du är så duktig!

Btw, mina mål i år är...

-Lära mig redigera enklare redigeringar
-Skaffa Star Stable sommarryttaren och klara ut spelet.
-Plugga inför proven istället för att skjuta upp plugget

2015 här kommer vi :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.