Chrome Pointer

JAG KAN INTE

   Jag har väntat på den här stunden sedan jag spelade klart Höstryttaren då jag var tretton-fjorton år. Att få en fjording till världens bästa spelserie. I morgon händer det och jag vet inte om ni förstår hur häftigt det här är. I över 6 år har jag väntat på det här - och jag tror verkligen inte att jag kommer bli besviken.
   Jösses i min lilla låda vad jag älskar det här spelet.
 
 
   Vet ni något som gör mig så glad att jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen? Det finns minst två olika varianter av stubbmanen. Asså seriöst, det här är bättre än jag vågat hoppats på. Fler och fler punkter på min lista med drömuppdateringar bara checkas av i uppdatering efter uppdatering, det här är helt otroligt...
 
   Om ni vill se ytterligare en spoiler om morgondagens uppdatering, klicka HÄR. Länken fungerar inte längre!






Rose

Jag förstod inte riktigt vad dom menade med level 10 hästen. Är de en färg som är redan färdig levlad till 10 eller kan man välja att ta den färgen på level 1?

Svar: Jag tycker också det känns lite oklart - vi får nog se i morgon, helt enkelt. Jag hoppas att det är så att man kan välja att köpa hästarna i lvl 10, men att de då är dyrare.
Esmeralda Silverforce

Lova Winterside

vad tror du de kommer kosta? Har lite panik för vill så gärna ha en men har bara 815 sc och har onda aningar om att dd kommer kosta mer. Så vill gärna veta vad du tror c:

Svar: Jag gissar att de kostar max 850. Får bara den känslan - Fjordingar har överlag alltid varit en rätt billig hästras IRL och det är en liten, tålig och prisvärd häst. Hoppas att det håller sig in i spelet!
Esmeralda Silverforce

Vendela Moonlake

Om jag har fattat det rätt så tror jag att det bara är en av fjordingarna som är i level 10, om man läser noga... Om det är sant så är det lite synd, man vill ju gärna känna att man kan välja vilken man vill i level 10. :/

Caroline Winterdaughter

Vet du något om dethär ryktet om man måste bygga rykte med kallterna för att köpa dom? (:

Svar: Ingenting är ju officiellt bekräftat såvitt jag vet så jag vill inte spekulera för mycket. Tycker dock det vore kul om man behövde ha lite rykte med Kallterna, eftersom de sägs vara väldigt förtjusta i sina hästar och inte vill sälja dem till vem som helst.
Esmeralda Silverforce

Caroline Winterdaughter

Det jag också tänkt på att ingenting är ju officiellt men endå säger folk att man måste det även om dom inte vet. Tycker själv inte att det borde vara så då jag tycker att kravet om att vara lvl 15 för att komma in i dinodalen är tillräckligt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.