Chrome Pointer

Hemmaaaaa...

   Åh gud, jag har så mycket att göra just nu så att jag måste omprioritera lite. Förlåt Miranda och Matilda, ni får vänta lite till på era priser - jag kommer inte ha tid att sitta vid datorn och redigera just nu. I morgon ska jag på ett möte + äntligen se The Hobbit pt.3 (skulle ha gjort det förra veckan men grejer kom i vägen), på torsdag måste jag handla ALLA julklappar + umgås med en av mina bästa vänner som bor utomlands och är hemma över några dagar och på fredag åker jag tillbaka till hästgården igen och är hemma på söndag eller måndag. Jösses, jag måste trycka in tid för att skriva blogginlägg till helgen också! Jag får utlova att era priser är färdiga till julafton, men det kanske passar bra? ^^'  (Så undrar folk varför jag inte ville ha en julkalender på bloggen... jag har ju knappt varit hemma under hela månaden!)
 
   ...Ehum, ja som ni kanske lyckats lista ut så är jag hemma. Och dötrött. Ska logga in på SSO och göra juluppdrag på Esme - ligger efter rejäääält nu. Jag hamnar nog en stund på Penny också, för trots att jag inte spelar in något filmmaterial just nu levlar jag Rapidash samt gör de dagliga sysslorna i Moorland. Jag passar på att bygga rykte medan det ändå står still, helt enkelt.
   På tal om Penny ska jag se till så att det beskrivande inlägget om henne länkas i någon av bloggens menyer. Vet dock inte när jag orkar ta tag i det.
 
   Nej vafasen, jag har inte tid att sitta här, jag har en massa grejer att göra... Är iaf tacksam över att det inte är isgator i min lilla förortshåla och i morgon behöver jag inte stå vaken och redo i stallet klockan kvart i sju då det fortfarande är helt kolsvart ute! (Jag älskar hästjobb men det har sina nackdelar ibland, heh)






Mandel Äppelpajj

Hatar Hobbit HAHAHA ^^ har sett typ halva första filmen och den är Inte läskig men hallå vilken story alltså? Vad är det för nåt? Kass iaf xD men måste se klart den ändå.. Tvångstanke xD men har du sett guardians of the galaxy? Den är bra! Du borde kolla om du gillar marvel!

Matilda Silverwater

Det gör inget Esme, ta den tid du behöver :D Jag har redan väntat ett tag så varför inte vänta lite till? ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.