Chrome Pointer

Haveri igen

Jag märkte på Facebook att det varit kaos med SSO igen igår. Synd att det ska vara så! Tyvärr tycker jag det är ännu tråkigare att se reaktionerna från communityt, då många beter sig väldigt illa bara för att det kanske inte går att spela under en dag. Så tråkiga attityder! Det finns dock några solstrålar som skriver väldigt trevliga saker ändå, det är roligare att se.

Jag har rast. Det är skönt. Har ridit två hästar idag och ska springa med som ledare på en ridlektion. Ridpassen har varit lite tröttsamma - först red jag ut på en stor och långbent häst som sällskap till en b-ponny så jag fick bromsa hela vägen, sen blev det tillridning av "min" ponny som fick sig en riktig genomkörare. Hon har otroligt dålig galopp och brukar aldrig ha framåtbjudning nog för att orka hålla galoppen (sen är hon ungponny också, så jag brukar inte nöta direkt), men idag fick jag både framåtbjudning samt superbra hjälp från min chef/ridlärare så att jag kunde rida "min" fina ponny i en trevlig arbetsform även i galopp. Det är inte lätt att rida, men då man väl hittar känslan - det är en sån otroligt häftig sport och så sjukt häftiga invider man håller på med.

Jag kommer hem i morgon - och det ska bli väldigt skönt. Jag ska göra klart ett par redigeringar och innan året är slut ska jag se till att bli färdig med min Ride Through av Horsez.






frida longlake

skulle bli super glaa! omg du kunde gå in och ge mig konstuktiv kritik på min redigering här http://flonglake.blogg.se/2014/december/redigering.html#comment tips å trix du vet för jag vill bli lika bra som du en dag :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.