Chrome Pointer

Fantastiska serverbilder

   Jag har ett tag sökt efter ikonerna för SSO's olika servrar, men det har väl varit blandat resultat eftersom jag bara hade tillgång till två själv (Air Star och Marsmallow Clouds) och trots att jag fått hjälp till många andra så har det varit väldigt dålig kvalité på vissa bilder. Nu fick jag dock hjälp av GM Lucia (som också är den som gör de här superfina bilderna) så att jag kunde få upp bilder i bästa kvalité på Jorvikipedia, härligt va? :D
   Jag var jättetagg på att se serverikonen för Fluffy Unicorn (svenska server 3, där jag spelar in min Ride Through), men den var inte färdig än. Tror inte att jag är ensam om att vilja se den va? x)
 
   Ikonen för Air Star, servern där jag har spelat under tre år - klicka på den för att komma till servrarnas Jorvikipedia-sida!
 
 
   Min personliga favorit av serverikonerna är nog den för Misty Mountain, faktiskt. Har ni någon favorit? (Wikin kommer under dagen uppdateras så att alla bilder jag har fått skickade till mig kommer upp, så om ni inte ser en bild eller om en länk inte fungerar, prova igen om några timmar! c:)






My Bluebell

Hej! Planerar du att skriva något om arkeologi på wikin?

Svar: Planen är så, men jag har inte kommit fram till hur sidan ska struktureras eller vad den ska ha för innehåll. Kan ju hända att någon annan skriver sidan, men annars lär jag få ordning på den tidigt under nästa år.
Esmeralda Silverforce

Dorothy Whalebridge

Hej! Jag är på FU (Fluffy Unicorn) Undrar när Server funktionen blir klar igen? Hoppas man kan byta då till t.ex Danska servern.

//Dorothy

Svar: Man kommer aldrig kunna byta till en annan språkserver, däremot ska man kunna byta fritt mellan de svenska servrarna om det finns plats på dem. Om man vill byta server i dagsläget måste man kontakta support.
Esmeralda Silverforce

Dorothy whalebridge

Hej!! Man kan visst byta språkserver genom att kontakta sso

Svar: De byter dock inte en spelare till en annan språkserver i första taget, eftersom det är så att om man är svensk och pratar svenska bör man spela på en svensk server. Tänk om ett gäng spanjorer som inte kan svenska alls ska in på Air Star och börja prata spanska, det skulle ju inte funka - det är så det är.
Esmeralda Silverforce

Lara Goldstreet

Hei! Jag undrade bara vart man hittar dessa ikoner, för jag har aldrig sett dem före jag läste detta inlägget (Dålig formulering som alltid y)

Svar: Ikonerna har gått att se då man kunde byta server, men jag fick tillgång till dem då jag frågade GM Lucia om det eftersom jag ville ha upp bilderna på Jorvikipedia och för den sakens skull lät hon mig använda dem :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.