Chrome Pointer

Dag ett är över

   Hoppas att ni alla som firar jul fick trevliga julklappar, hoppas att ni alla som inte firar jul av olika anledningar (religion t ex) hade det trevligt ändå. Jag har inte fått en enda julklapp om man bortser från en liten slant från min mormor. Det har blivit så de sista åren att vi inte har julklappsöppning förrän på juldagen pga olika firanden på olika håll och hos olika familjemedlemmar, men det blir väl så om man har styvföräldrar och styvsyskon med respektive och egna familjer. Jag är inte särskilt taggad för egen del, för det finns inget roligt jag förväntar mig under granen - bara nödvändigt ont som jag varit för snål för att köpa själv. Jag har känt mig som Grinchen under den senaste veckan, fy farao vad trött jag är på julen!
 
   För att tala om något lite roligare så kommer ett nytt avsnitt av min SSO-Ride Through upp runt åttasnåret nu på morgonen. Håll utkik!
 
 
   Vill ni berätta vad ni fick i julklapp?


Anna Westbaker

Jag fick ett underställ, lite olika grejor från schleich, ett kuddöverdrag och pengar. Sen fick jag även 10.000 star coins av mig själv:)

//Anna

Lova Winterside

Jag fick en del saker, saker jag behöver och saker jag tjetat om länge. fick stallkläder (med stallets logga på♥, både kofta, jacka och strumpor), hörlurar, liifetime till sso och en massa mer.
Jag hoppas att dina släktingar och vänner kanske överraskar dig med något verkligen oväntat och roligt, man vet ju aldrig vad som kan hända.

Maggie Flowerlee

Jag firar inte jul pga religion men bästa kompisen i snart 6 år gav mig en julklapp.

Eftersom vi är jätteflummiga så frågade jag vad det var:

- Är det ett spö!?
- NEJ Varför skulle jag ge dig ett spö när jag kan ge dig en rulle...

- Nä du skojar!? Har jag fått en rulle presentpapper av dig eller!?
- Ehhhh... Maybe hehe

(Vi byter alltid julklappar med varandra)
Men då ser vi väll vad det är haha sa jag.
Nästa dag så skulle vi till stallet och möta en till bästis. Så när vi sedan åt på BURGER KING så sa jag så här till Lily
vår BFF:

Vet du? (Min BFF's namn) har gett mig en rulle presentpapper i julklapp!? Visst är det omtänksamt? (Ironi)

Lily: Är det sant!??????!!!!

Så visade min BFF en bild på ett presentpapper med hästar på. Så hon bara
- Det är detta pappret.

Sen så gick vi så frågade Lily om hon kunde säga vad det var bara till henne så gjorde hon det. Jag frågade:

ÄR DET EN RULLE PRESENTPAPPER!??!?!!!?

Nä det är det tyvärr inte xD
Åhh vad bra det i alla fall

Sedan så öppnade jag på julaftons morgonen och det var..................... Ett spö. Och inte vilket spö som helst utan ett turkost Hoppspö. Jag som behövde ett nytt hoppspö! Och så var det ju också turkost (min favvofärg, allt som är turkost är fint) Medan min BFF fick en träbit som jag jobbat med , rundade kanter och så hade jag bränt med brännpenna så det stod: God jul (hennes irel namn) och ett hjärta❤️ Och detta hade jag ju då gjort på träslöjden.

Älskar henne så mycket och jag vet att jag har skrivit en hel bibel (typ) men Jag älskar att berätta och skriva när jag väl har kommit igång.

// Maggie Flowerlee
PS: Ska nog till stallet och fira jul då med min söktjänst och favvohäst. Ska göra en knäckebrödstårta åt honom :) Och så ska vi fortsätta öva på våra tricks som t ex Puss haha ;)😘

Maggie Flowerlee

Nej gud skulle stå sköthäst inte söktjänst haha

Sofie Dolphinknight

Jag fick några roliga/nödvändiga prylar, 500 kronor och ett ridläger i sommar! Jag tycker det är roligare att ge bort saker än att ta emot ;)

Svar: Jag tycker det är jobbigt att ta emot och ännu värre att ge, för det känns alltid som att jag ger saker som ändå inte kommer uppskattas... social interaktion är inte min grej, om man säger så.
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Jag fick en massa roliga kattböcker. Bland annat en bok som hette: "All cats have Aspbergers syndrom" Jätte bra bok! Lärorik och rolig med en massa fina bilder på katter :3 Fick även en katt kalender, chai lattepulver, hörlurar som heter Pink Bullets vilket var extra roligt då klubben jag är med i på Sso heter Pink Bullets xD <3 Samt så fick jag en jätte stor gosedjurs häst av brorsan :3 <3 Hoppas du också får något roligt och fint! God Jul! <3

Lovisa Starheart

Jag fick fina presenter av både mamma och pappa:
Fick en spel kub, fick mobil skal. Fick en sport dress till handbollen, fick 3 stycken målarböcker, sedan fick jag ett par varma strumpbyxor. Sen gav jag mamma ett par fina röda vantar.

En härlig jul :)

Sara Goldforce

Fick ny telefon!

Selena Goldbear

En iPhone 5, ett halsband, ett armband, en gitarr, en sak att ställa gitarren på (vad nu det heter cx), en jacka, UNO & 600 Kr. :D

Jamie Masternight

Jag fick en gitarr, kläder, mobilskal, hörlurar och ett älg gosedjur :)

Haley Doggil

Jag fick en blå laptop och en dagbok,en vit vinterjacka och Discokläder!! (Discodans ;D Inte party då!) Och så fick jag halsband och armband och nya marinblå tofflor!! :) Och en Body Lotion från Victoria's secret. xD4 böcke också! ;)Kramar ifrån mig!!! ♥

Haley Doggirl

Det skulle stå Haley Doggirl som namn! :)

Nadia Moonnight

Jag fick magiska enhörningstofflor som jag har bott i enda sedan jag packade upp dom, böcker, en massa kaningrejer, biljetter till göteborg horse show, en ritplatta, modellhästar och en mulle mugg.

Sofie D

Jag uppfattade inte ditt svar, blev du arg? Förlåt att jag frågar hehe ;)

Svar: Nej absolut inte, jag ville bara förklara mig! Ber om ursäkt om du tog illa upp, jag har varit lite nere under senaste veckan och har blivit dålig på att använda mig av smileys.
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

Det är lugnt c:

Naomi Diamondwood

Fick lite olika saker.
Men en av mina favoriter var en surfplatta *-*<3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.