Chrome Pointer

Begrav mig nu, tack

   Jag haaaaatar att vara sjuk, mitt huvud håller på att ta kol på mig... man blir så himla seg och det hjälper ju inte av att alla hemma hos mig är lika sjuka, går runt och hostar och är vresiga över att må dåligt. Min styvpappa har sån hemsk hosta att jag måste sova med öronproppar för att inte väckas av honom (hej papperstunna väggar) >.<
 
   SSO lockar inte sådär jättemycket just nu. Jag har nämligen bara fyra saker på att-göra-listan:
  1. Levla Pichu-zhe-amäzing-fjord
  2. Bygga rykte med Nic (gissa vem som efter alldeles för lång tid ÄNTLIGEN blev beundrad med G.E.D. igår? PRAISE THE LORD)
  3. Flytta hästar fram och tillbaka från Hästön för att ta ut dem i snön och känna att jag har väldigt fina pixelhästar + fota dem i snön
  4. Leta arkeologiska fynd. Jag har sett lite här och var att man kan få lite finfina grejer (vilka jag självklart vill lägga vantarna på), men jag fattar inte hur fasen folk orkar leta... jag rider bara vilse och fastnar i allt och inget på min jakt efter de glittrande stenarna, vilket är jätteirriterande. Brukar stenarna "nollställas" då man re-loggar eller bygger allt bara på tur? Om inte annat vill jag ju också bygga rykte med Arkeologiavdelningen, vilket också kräver att jag hittar grejer.
   Årets näst sista dag, btw. Jag har ett par inlägg om både det gångna året och om nästa år, som dyker upp i morgon. Jag hade ytterligare en plan, som jag självklart har glömt bort, 'cause that's how I roll. Jag glömmer allt. Duktigt.


Aurora Season

Usch, jag hatar verkligen arkeologin. Har typ samma problem med den som du har.

Alanis Moonstorm

Grattis till att du klarat av G.E.D! Starkt jobbat!

Stenarna nollställs när man loggar in på nytt ja(brukar ta dem efter att jag är klar med julbestyren och Nic, så att så många av dem som möjligt hunnit börja glittra), men de flyttar sig åtminstone inte så när man vet var de ligger är det ju bara att kuta förbi dem lite snabbt, man kan se på ganska långt håll ifall de glittrar eller inte. :)

Svar: Ja att se glittret brukar jag inte ha problem med, däremot att veta var man ska leta och var man redan har letat... vissa stenar kan jag ju utantill vid det här laget, men det är ju ändå inte alltid de glittrar då man väl kommer dit :(
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Ju längre tid som du spenderar på en och samma gång i Dino, desto oftare glittrar stenarna! Jag har märkt att är jag bara där i omkring tio minuter glittrar inte stenarna lika ofta. Men har jag varit där inne i en halvtimme och mer, så glittrar de så mycket oftare!
Kram, krya på dig! :)

Svar: Nejmen, tack! (för båda delarna!)
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Efter att ha spenderat ett riktigt bra tag där inne, räcker det att du rider iväg i en halv minut från en glittersten som du har rotat omkring i, och när du sedan kommer tillbaka glittrar den igen.

My Bluebell

Om du på youtube söker efter kanalen amandalightfield så har hon gjort en video om var alla (nästan) stenar ligger! Jättebra och smidigt! Jag använder spåret varje dag. :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.