Chrome Pointer

Amen visst ja, det var ju en uppdatering

   Idag har jag dels kutat runt ute lite längre än planerat, dels spenderat tid med familjen. Det var först för typ en halvtimme sedan jag öppnade Instagram och kom på att "jamen, uppdatering var det ju". Känns som den klassiska nyårsuppdateringen, men det kanske är så att det är en eller två nya klänningar? Jag använder inte spelets klänningar själv eftersom jag föredrar tröjor och jackor, men jag är en obotlig samlare i spelet och allt som går att samla på sig under högtiderna är en självklarhet i min garderob, även om jag aldrig i mitt liv vill använda dem sedan x) Gör ni likadant?
 
   Jag har ingenting alls planerat för nyår i år, mer än att jag ska vara ensam hemma, så jag tänkte fira nyår genom att skjuta upp raketer i SSO, forever alone som man är, haha. Nu får jag tjäna in lite Jorvik Shillings så att jag har råd att köpa många fina fyrverkerier!
   Ooooch jag måste sköta om mina hästar, eftersom jag glömde det igår... det eviga traumat, det här. Jag vill så gärna hålla hästarna på bästa humör, men det kryper i hela kroppen av att se hästens... "behov"-symboler bli orange eller röda så jag satsar alltid på att sköta om hästarna som det sista jag gör innan jag loggar ut. Det funkar dock inte riktigt som jag vill, eftersom jag oftast loggar ut och tänker "äh, jag ska ju ändå spela mer senare", vilket självklart inte blir av... :(
 
 


Mando

Tänker EXAKT som du med hästomhändertagandet. Tänker att jag loggar in sen men nej :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.