Chrome Pointer

Alla årets redigeringar

 
   Som vanligt - allt gjort i Photoshop CS6 med min Wacom Intuos3-ritplatta, så mycket mer än så finns väl inte att säga. Jo, musiken är från SSL.






Emmy Winterknight

Du är så duktig! :)

Juliette Friendborn

Nej gud nu blir jag för avis det är si fint det du gör kan jag få en nee då det där borde ta flera timmmar! Du är så sjukt duktig jue jag kan inte fatta vad mina ögon ser det är för fint 8D

Sofie Dolphinknight

Superfina bilder! men ska inte profilbilderna på dina hästar vara med? :)

Svar: Nej, de räknar jag inte som redigeringar på samma sätt :) Jag har dessutom redan gjort en video med de bilderna, eftersom många har bett mig göra en video med alla mina hästar!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Gud vad duktig du är, man ser verkligen att du har blivit så mycket bättre på så kort tid.

Fiona Underland

Du är så duktig. Dina skapelser är jättefina. :)
Mina favoriter är bilderna på Ödesryttarna, och bilden där tre vänner är på uteritt tillsammans. :)

Linnea Silentstar

Gud vad du är duktig!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.