Chrome Pointer

Alicia Online

   Igår testade jag den nya versionen av Alicia Online som just nu finns ute. Jag ser fram emot att se den här versionen vidareutvecklas, för det verkar vara ett häftigt spel! Jag gillar grafiken men tycker att kontrollerna är lite svåra.
   Jag är varken påläst eller intresserad nog för att veta mycket om spelet, så om ni är intresserade vinner ni mer på att Googla eller läsa på spelets Facebooksida. Ni kan ladda ner spelet på Aliciastory.com (gratis). Tänk på att det just nu inte går att göra mer än att kuta fram och tillbaka på ett litet område.
 
 
 
   En annan sak som hände igår var att jag fick 1000 prenumeranter(!) på YouTube, något som jag absolut inte väntat mig då jag startade upp min kanal på allvar i början av den här sommaren. 1000 prenumeranter var mitt mål innan nyår nu, men jag trodde inte att slutspurten skulle gå så här fort. För att fira:
 






Viktoria S

Jag kan inte installera et för det står bara "Det går inte att öppna filen, välj ett pogram för att öppna den" eller någe. Stod det så för dig?

Svar: Min dator försökte ta bort filen men jag hävde blockeringen av den, inget mer än så!
Esmeralda Silverforce

Vilda Skystorm

Ååååå, man verkligen längtar tills den fulla versionen kommer ut :3
Jag kommer ihåg hur man rusade hem efter skolan för att spela 0w0

Sabrina Eastforest

Jag har spelat Alicia sen 2011, jag kan berätta lite översiktliga fakta om vad spelet går ut på!

Alicia är ett häst racing spel, man kan rida lopp och avla hästar och köpa saker till karaktären och hästen. Alicia är ett riktigt fantasyspel. En inriktning i loppen är magi där man kastar olika förtrollningar på motståndarna för att man ska kunna vinna loppen. Sen finns det också speed, man samlar på sig hästskor som ger en fart så först i mål vinner. I båda kategorierna man kan välja att tävla själv eller i lag (4 spelare i varje lag) I varje lopp kan man vara upp till 8 spelare! Som du sa så är grafiken i Alicia himla vacker! Man får rida runt i fantastiska miljöer! När det gäller quest så får man inte särskilt mycket eftersom spelet handlar bara om att racea. Questen är mest att man kan samla på sig saker eller rida ett särskilt lopp för att få en viss belöning. När det gäller kläder och utrustning så kan man bara köpa det för ett vist antal dagar (alltså du behåller de inte permanent förutom när det gäller frisyrer). Och så går det att avla vilket är den bästa delen! Du avlar genom att betala en viss summa för en häst du vill avla med (pengar eller morötter som valutan är) använder du till aveln men också för att köpa saker i affären.
Jag tycker Alicia är det bästa hästspelet hittills och har träffat mina närmsta online kompisar där, jag hoppas du kommer tycka om det lika mycket som resten av Ao communityn! :)

Sabrina Eastforest

Glömde säga att urpsrungligen är spelet koreanskt som stängdes ner i Februari i år så anledningen att det är som det är nu är för att en privatperson håller på att återskapa det nu. Spelet är alltså inte sålt till något annat företag. Företaget Gametree som håller det valde att stänga ner servern för att de inte tjänade pengar på det längre.

Emmy

När man kommer in på där man laddar ner spelet, vilken 'länk' ska man trycka på för att ladda ner spelet?

Svar: Det finns instruktioner på sidan, klicka runt bara.
Esmeralda Silverforce

Viktoria S

Måste man instalera "Client" eller funkar det om man bara laddar ner launchern?

Svar: En luncher startar bara spelet så man måste installera spelet först.
Esmeralda Silverforce

Vendela Moonlake

Hur lång tid tog det ungefär för dig att ladda ner det? :)

Svar: Typ tre-fem minuter tror jag!
Esmeralda Silverforce

Anastasia Eastforest

hur ändrar man hästens färg? asså coat?

Svar: Genom att relogga
Esmeralda Silverforce

Cynthia

Yay! Nu är det bara att vänta 2 dagar (det står att det ska ta så lång tid) på attdet ska installeras :DD..............................................................................

HUR
KAN
DET
HA
TAGIT
ENDAST
3-5
INUTER
FÖR
DIG
JAG
ÄR
AVUNDSJUK

Förlåt för mitt utbrott men seriöst......

frida longlake

spelade ao innan det stängdes men tror dock inte att jag kommer att börja igen för det känns lite som ett avslutat kapitel i mitt liv liksom men man tackar för tiden det gör man, så vill bara säga om det öppnar på riktigt å du börjar spela kommer du ha så kul! :)

Daisy Greenwood

Vilken client använde du dig av för att det skulle ta 5 minuter? Använde Yadi och måste vänta 2 dagar på att det ska ladda ner :D Wonderful

Svar: uTorrent!
Esmeralda Silverforce

Daisy Greenwood

Hello again ahaha. Man måste ha ett konto för att använda uTorrent, men tyvärr så går det inte registrera sig någonstans. Hur gjorde du?

Svar: Va? Konto? Jag har bara laddat ner uTorrent och kunnat använda det direkt på alla datorer jag haft det på...
Esmeralda Silverforce

Michelle

När jag ska ladda ned launchern står det att det inte finns något program tillgängligt? :) vad ska jag göra?

Svar: Inte den blekaste.
Esmeralda Silverforce

Michelle

Nu vet jag vad som är det "lilla" problemet! Jag har en Mac, den stödjer inte OS ngt...synd :)

Bella Mcdawn

Tycker att det är otroligt roligt att Alicia Online är på gång igen. Saknade spelet något otroligt när det stängdes ner.
Något jag däremot inte är så glad över är att jag inte kan ladda ner spelet. Launchern verkar inte fungera för mig. Jag trycker på install och sen laddar den ner. Men när den påstås vara klar står det att det inte fungerar och att man ska kolla så att ingen annan launcher inte är på samtidigt. Asknäppt, har laddat ner clienten men det är launchern som verkar strula...

Bella Mcdawn

Nu funkar det inte ens att ladda ner launchern.

Bella Mcdawn

Nu fungerar det, konstigt nog haha! :D

Cynthia

uTorrent ger mig virus :))))))))))))))...

Svar: Jag tror inte att det är pga uTorrent, det är mer troligt att du har laddat ner någon fil som är skadlig för datorn.
Esmeralda Silverforce

Daisy Longhall

Hej! Vart kan man göra ett konto på Alicia? De står att jag måste logga in men jag vet inte vart jag hittar sidan där man gör kontot, tacksam för svar!

Svar: Tror inte att man kan ha egna konton just nu. Kolla på deras Facebooksida, det ska finnas en inlogg till kvinnlig respektive manlig karaktär!
Esmeralda Silverforce

Elin Gustafsson

Det funkar inte för mig när jag loggar in så står det "startup" men sen händer inget mer och vill jätte gärna pröva det är så besviken....

Denise

Hej jag tycker den e sådär faktiskt

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.