Chrome Pointer

Åh gud, spillror och kaos

   Först sitter jag i en halvtimme och svär över Windows Movie Maker, som vägrar gå med på något annat än att bara spara mina i övrigt väldigt okomplicerade klipp (och så fort som någon effekt eller ett kort klipp är med så sätter sig hela programmet på tvären och ba "nope"), och sen ringer telefonen precis då man slutat med svordomsramsorna och- vi kan sammanfatta det som att problemet jag hade med WMM är löst. Blir spännande att se hur det här slutar, haha x)
   Funderar fortfarande på vad farao jag ska ta mig till med min Ride Through just nu. Jag har två avsnitt på lager, men jag vill verkligen inte spela in med julpynt i bakgrunden. Får väl sprida ut de där två stackars avsnitten, avsluta Horsez samt påbörja ett nytt spel att ha jämte SSO? För eftersom SSO aldrig tar slut kommer jag ju bli tvungen att ha ett annat spel samtidigt om jag ska fortsätta med Ride Throughs, heh... Jag får se hur jag ska lösa det här tidsmässigt och allt, just december råkade ju bli en månad där inspelningarna inte kunde fungera som jag kanske hade velat. Dels blir det massa hästjobb (vilket är grymt i sig), dels ska jag sitta barnvakt åt Lily Goldforces undulater. (<- som btw är jätteroliga då de inte sätter sig på gardinen och vägrar att flyga in i buren då man ska därifrån...) Menmen, det löser sig under nästa år tror jag ^^
   Synd ändå att jag inte ska vara hemma mer, för jag kommer inte riktigt till ro för att blogga heller. Tack för era braiga inläggsrubriker ni skickade till mig, jag har tagit tillvara på de jag tror jag kommer kunna skriva om och de ligger just nu i mitt utkast för att jag ska kunna återgå till dem och skriva mer närsom :)
 
   Jag började ju spela Horsez 2 precis då jag fick tillgång till det, men sen har en massa annat kommit ivägen så jag har inte kommit till att fortsätta... visst känner ni igen några här va? ^^
 
   För att prata om något spelrelaterat så lyckades jag idag samla ihop ett helt dinosaurieskelett! Asså jösses, haha, min ryggsäck var helt fullt med olika dinosauriedelar från olika arter och allmänt skräp man hittat på vägen... Jag tycker arkeologin är rätt kul, men det gäller ju att man hittar sina ställen att cirkulera kring, sen är jag osäker på exakt hur det fungerar med när fynden "återkommer" till samma plats och så. Sen har inte jag tålamod för att hänga kvar i spelet för länge på en gång, förstår inte hur vissa kunde bli populära med Kallterna redan samma dag som de kom till spelet?! Snacka om ihärdighet och tålamod!
 
   Skulle ändå lätt vara värt besväret att göra sig populär på en dag bara för fjordingarnas skull, tycker ni inte? Jag är så sjukt nöjd med min Pichu och är himla glad över att denna urmysiga hästras äntligen har kommit till spelet :D
 
   Oh geez, jag ska ju resa bort i morgon, måste packa... och oops, har glömt att fylla på mitt busskort... alltid är det kaos här xP


Ava Nightroad

Flora och Caroll, och Miguel!
Jag ogillar verkligen Miguels förvandling. Bort med glasögonen och på med mystisk rock och han skulle då plötsligt bli en hunk?? Men fortfarande med samma blyga personlighet? Nej, jag tyckte att Miguel passade precis som han var och inte att det är nödvändigt att han ska "spela cool". Nu vet jag dock inte hur han är i Horzez 2.

Svar: ...kan avslöja att karaktären är omdöpt till Michael. Vilket jag inte gillar. Ugh.
Esmeralda Silverforce

Rännan Blåbro

Åh ja det skulle vara skönt att veta vad för intervall fossilerna 'återkommer' i stenarna, då skeletten tar så mycket plats i väskan och det vore ju skönt om man kunde bli av med dem xD Jag har det vita och det röda skelettet kvar, och eftersom dessa två är de svårare skeletten vore det smidigt om man visste hur ofta man behöver leta hah x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.