Chrome Pointer

Tips på datormöss/tangentbord?

   Då jag köpte min dator fick jag till skänks ett tangentbord och en datormus, men det var billiga varor utan hållbarhet alls. Datormusen har ett glapp i sig så den är oftast typ oanvändbar (ni som har sett mina Ride Through's har säkert hört ett klickande ljud i bakgrunden då jag stannar upp och mixtrar med skrället) och eftersom jag inte är lika fattig som vanligt för tillfället vill jag köpa nytt.
   Har ni tips på tangentbord och datormus i ett pack? Skulle tycka det var skönt att köpa dem tillsammans, men annars köper jag ju var för sig. Söker ett relativt snyggt tangentbord som är skönt att skriva på samt en datornmus som är rätt stor med bra stöd för handen. Säg jättegärna till om ni tror ni känner till något, alternativt vet någon sida där man kan leta alternativ! (Cdon.com var inte till mycket hjälp tyckte jag, heh)
 
   Dessutom vill jag gärna ha lite tips från er gällande en annan sak. Jag vill jättegärna dela med mig av fler Photoshop-tips, men mitt huvud står helt still. Säg vad ni vill lära er så ser jag till att det kommer nya inlägg i Photoshop-serien under veckan! :)






Charlotte Snowborn

http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/tangentbord_moss/tangentb_mus/

Webhallen är överlag ett bra ställe att hitta tillbehör hos, dessutom är priserna rimliga och det finns en butik i stan om man vill slippa fraktkostnader. Själv är jag förtjust i märket Razer, men jag är osäker på om de säljer tangentbord och möss i pack.

Fredrik

Mitt bästa tips är inet.se där jag oftast handlar, eller webhallen.com. Om du vill ha trådlöst är jag fel person att fråga. Jag gillar Razer Deathadder eftersom den är rätt stor och ligger bra i handen (men kanske något dyr).
Annars kan kan du alltid gå till Inets butik på hötorget och fråga om råd.

Ingvild

På www.ebay.com kan man hitta nesten alt! :)

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/187993-cm_storm_devastator

Har en kompis som har detta och han tycker att det är grymt! Han spelar även en del, så det lämpar sig väl för gaming. :)

Sofia

Hej hej!
Jag undrar: är det ok om jag använder denna bild: https://cdn2.cdnme.se/4023601/7-3/id_5251731fe087c350916ff3af.png
Till en redigering som jag tänkte göra? Kommer ändra en del saker på bilden då men om jag ska publicera den så kommer jag publicera orginalet också och skriva att den kommer från dig ;)

Svar: Absolut :)
Esmeralda Silverforce

Haley

Hej! Jag skulle gärna vilja lära mig att skugga, och välja hur mycket skillnad det ska vara mellan färgarna isåfall. Är själv väldigt kreativ av mig, och har fått ritplatta men är inte så bra än då jag inte kan så mycket :) har du förresten använt Gimp någon gång? Och vet du hur det funkar?

Sofie Dolphinknight

Hej Esme! Tyvärr har jag inget tips eftersom jag bara hsr använt mac ända sen de datorerna kom, men grej 2: detta kanske du bara kan skriva som svar i mig i kommentarsfältet, men hur markerar man, klippar ut och klistrar in på en annan bild? Ver du om man kan göra det på andra program än photoshop?

Alexis Waterstorm

Jag har ingen aning om var jag fått min datormus men det är en Dell och och den är sjukt bra och far över skärmen på nolltid och den är bra stöd.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.