Chrome Pointer

Tillbaka i civilisationen

   Hej, goddag, hallå. En vecka senare är jag tillbaka i min egna lilla håla efter jobb ute i ingenstans. Kommer åka tillbaka senare i veckan om inget kommer i vägen, för de behövde någon som jobbade i helgen och jag behöver pengar. Kaching!
  Just nu är jag dötrött efter en massa trassel med försenade tåg (höll på att sätta mig ner och storgrina då det verkade som att tåget inte skulle komma alls och att jag istället skulle behöva ta en buss som skulle ta dubbelt så lång tid som originalresan...), men nu blir det till att ladda om för morgondagen kommer bli oerhört intressant för min del. Utgången av ett möte i morgon kommer nämligen forma hela min höst! 
 
   På ett helt annat ämne - Jag hade fått ca 45 kommentarer under veckan och jag tror att jag rensade igenom dem lite för snabbt - om ni känner att jag kanske helt har missat en viktig kommentar kan ni väl hojta till, så ni får svar.
 
   Återigen för att helt byta ämne så har jag självklart inte hunnit spela SSO alls, så jag tänkte kika in nu. Kommer rida runt på ledsna hästar - finns ingen vits i att mata upp dem om jag ändå åker iväg igen på typ torsdag. Det jag är mest nyfiken på just nu är självklart Nordsvensken som kommer nästa vecka. Hoppas att de inte ser ut exakt som Tinkerhästarna, för isf vore det nästan lite trist att de annonserades ut en vecka i förskott. Är dock superdupertagg - på gården jag har spenderat en vecka på nu har vi haft en Nordsvensk Brukshäst som lägerhäst och en privathäst under veckan var en Nordsvensk travare som aldrig startat (och som var typ den snyggaste hästen jag sett i mitt liv, kolsvart, glänsande och med ett grymt snyggt steg), så nu trissas förstås förväntningarna upp!
 
   Jag kanske syns i spelet under kvällen, måste ju kika på nya kläderna!






Maggie Flowerlee

Svarar du på mejl nu? För isf har jag inte fått något :)

Svar: Jag kan dock direkt säga som förut - jag vet inte hur kodningen ser ut på Nattstad eftersom jag inte använder portalen själv. Får därför säga att jag tyvärr inte kan hjälpa till.
Esmeralda Silverforce

Maggie Flowerlee

Oki, gör inget har faktisk hittat nått ställe där det står "design" ;) Ha det bra fina sötaste människan! ❤️❤️❤️❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.