Chrome Pointer

Jamen visstja, uppdrag var det

   You know the drill - för er som inte har gjort dag 2 av huvuduppdragen:
 
   Precis som seden har gett på sistone så var det två dagars uppdrag denna gång. Och hur var uppdragen? De var bra. Inte så episka som sist, men jag tycker de var bra.
 
   Jag vet inte ens var jag ska börja då jag ska försöka sammanfatta det här. Vi kan ju komma fram till att vi har besökt Jorvik City, trots att vi inte har sett något av staden mer än en liten siluett. Skyskrapor blir det alltså inte, om man ska lita på den. Dock är det berg, vatten, och många byggnader. Om vi inte får utforska denna plats i sin helhet en dag...
 
 
   Själva museet? Jag tänker bara "mer". Jag vill veta så mycket om Jorviks historia och om vi har tur kanske vi får lära oss det vid museet då det är färdigrenoverat? (Om det avstannar som Baronessans Galoppbana blir jag tokig, haha)
 
   Ehm ja, Esme har gått och blivit cowgirl btw...
 
   Aideens sång tycker jag var fantastisk. Jag satt och lyssnade på den och missade helt att jag skulle fånga noter i luften; den var så fin! Älskar då det kommer nya musikspår till spelet.
 
 
   "Hästen som sprang över vattnet" var titeln på en av mina Ride Through-videor (alltså då Penny på hästen Madonna kutade över isblock i Vinterryttaren - se avsnittet HÄR), men jag hade inte väntat mig att bokstavligt talat få springa över vattnet, haha!
 
 
   Men vi får inte glömma det stackars urträdet, som nu äntligen fick hjälp tack vare det här. Hon verkar gladare nu - men varför nämnde ingen trädet i Firgrove, som man bokstavligt talat sprang rakt under? Jättekonstigt, men jag antar att det kommer dyka upp någon annan gång?
 
   Slutsats - mycket häftigt dök upp i dessa uppdrag, bland annat lite info som har fått åka in på SSO Wiki, och den här Jesusgrejen med att traska på vatten var ju helt sjukt åzum. Aideens sång var underbart fin, Jorviks museum var superhäftigt trots att vi inte har sett mycket av det... Till skillnad från förra gången det var huvuduppdrag känner jag inte mig inte nöjd, nu vill jag verkligen ha mer! Man får se hur det ser ut framöver, helt enkelt ^^






Freja Friendfoot

Kan du göra en video på hur Aideens sång låter? Glömde sätta på ljudet nämligen :/
:)

Svar: Jag spelade tyvärr inte in ljudet och lyckas inte få upp ljudfilen i något program alls på datorn, så det går inte :/
Esmeralda Silverforce

Freja Friendfoot

Okej lugnt ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.