Chrome Pointer

Internetkrångel

   I morse vaknade jag med ett brak klockan fem, då ett gigantiskt åskoväder ståtade utanför mitt fönster. Jag har ju åkt runt lite i Sverige under sommaren och jag har missat allt regn hela tiden, så jag har inte sett regn sedan i juni - så jag är tacksam över att det regnade så pass mycket att det faktiskt är svalt ute idag. Dock hade jag åskan precis över mig; jag är inte alls rädd för åskan, men det var faktiskt lite obehagligt att åtminstone fem blixtar slog ner inom en kilometer från mig på bara femton minuter. Åskan dånade så högt så det fanns ju inte heller en chans att få somna om...
   Om jag nu ska sluta prata åska så måste jag ändå nämna att en av dessa fem blixtar sabbade vårt internet. Som tur är har vi en liten Telenordosa som jag har kopplat in till datorn, så jag överlever ändå.
 
 
   Kan utlova minst två avsnitt av Vårryttaren idag, och de två ligger på ca 20 min var. Har planer på en bildredigering som jag kanske spelar in också, måste bara bestämma mig om jag ska använda Ash eller Poppy till den (+ att jag måste fota bilder till det...). Har också en liten Instagramtävling för utländska spelare, där de kan vinna en målad bild på en av sina SSO-hästar. Valde att ha den endast för icke-svenskar, eftersom det faktiskt bara är svenskar som fått bilder av mig.
 
   Jag har lust att rota runt i SSL's spelfiler också - skulle vilja testa att byta ut Starshine mot Meteor!
 
 
   ...btw är jag nästan lite förvånad över att någon aldrig reagerar på att jag har en sån total avsaknat på ett liv så att jag faktiskt har tid att göra allt det här. Jag är iaf förundrad själv över all den tid jag har över.






Lucy MacWright

Åhh, älskar åskväder! :3 Synd att det kommer på natten, för när jag väl sover så krävs det minst en atombomb för att väcka mig, så jag missar allt DX

Svar: Åskväder är jättehärligt - förutom då det är precis över en och stannar där samt passar på att mörda mitt internet på vägen bort xP
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

hehe, jag har ett konto på den amerikanska servern, kan jag va med då? :P

Svar: Tävlingen är redan avslutad, men svaret hade varit nej :)
Esmeralda Silverforce

Phoebe Mcwright

Jag provade att byta ut Starshine mot Meteor en gång, blev rätt bra, bortsett från att ibland snurrar hela Meteor till och får skum form... Annars går det finfint ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.