Chrome Pointer

Funktioner jag önskar till spelet

   Detta inlägg föreslogs av Lilly Underwood.

 
   I dagsläget finns det inte mycket jag önskar mig till SSO i funktionsväg. Men det finns ju ändå ett par grejer, förstås.
 
  • Dölj spelare-knapp. Jag gillar verkligen det här med MMORPG, men jag tycker det känns så sjukt fånigt med att man är utvald för att rädda Jorvik - tillsammans med övriga femtusen kottar på samma server. I t ex de senaste huvuduppdragen så såg jag ingenting ibland, eftersom kameravinklarna var fasta och ryttare ibland ställde sig ivägen. Då det är huvuduppdrag vill jag vara ensam utvald till att rädda Jorvik!
 
  • Mer synlighet i garderoben. Då jag ska byta kläder i spelets garderob får jag dra garderobsfönstret fram och tillbaka för att kunna se vilka kläder jag plockar ur, och jag tycker det är svårt att hitta kläder i garderoben trots att jag har ett sjukt välordnat sorteringssystem. Jag skulle vilja att garderoben omformades lite så att man ser hela ryttaren och hästen på en gång samtidigt som man kan plocka ur garderoben (och då gäller detta oavsett hur bred datorskärm spelaren har).
 
  • En "brb"-funktion. Det har hänt mer än en gång att folk har försökt skriva till mig i chatten medan jag springer ifrån datorn och då jag kommer tillbaka för jag så dåligt samvete över att den här spelaren tror jag har ignorerat denne. Tänker att brb-funktionen också kan vara bra om man helt enkelt inte vill chatta då man är inloggad, för jag tror inte att jag är ensam om att ibland bara vilja släppa tanken på chatt och bara koncentrera sig på spelet.
 
  • Könsbestämma sina hästar. Bara att en ikon finns vid hästens namn som visar "hane" eller "hona", det behöver inte vara mer komplicerat än så. Jag skulle iaf tycka det vore en kul grej att klicka på en annan spelare och se inte bara vad spelarens häst heter, utan också om det är just hane eller hona. (Sen om "hane" ska utvecklas till de båda alternativen Hingst och Vallack, det vore väl att föredra, men jaja)






Rose

I AQW finns det en funktion som gör att om man skriver /afk i chatten så kommer det upp bredvid ens namn att man är afk/brb. Alltså typ som mitt namn då är :3
Någon dylik funktion borde SSO införskaffa, tycker jag nog

Capucine Papapoulos

Om funktionen att könsbestämma sina hästar kom skulle jag gärna vilja ha en funktion så ens häst är varken eller, eller både och. En hen.

EvaBunnyland

Håller helt med dig! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.