Chrome Pointer

Att det kan lösa sig

   För åtta veckor sedan kände jag ungefär "skjut mig nu, jag kommer aldrig lyckas få jobb och kommer sitta här i min håla och vältra mig i ångest för evigt" - inte då! Ser ut som att jag kommer få ett jobb som verkar passa mig superbra, som kommer vara en deltidstjänst, samtidigt som jag kan spendera tid på hästgården jag har hängt på i sommar. Jag trodde verkligen att jag skulle bli tvungen att välja något av dem, men nu verkar jag kunna få båda delarna på en gång - drömjobbet och hästarna. Nu är det bara ett möte på arbetsförmedlingen jag inte vet vafasen jag ska ta mig till med, jag har ju fixat ett jobb... men jag måste ändå reda ut grejer med dem.
   Jag vill dock inte berätta vad jag kommer jobba med - lite vill jag hålla privat :) Kan säga att det innefattar datorer iaf!
 
   Nu är jag taggad på allt känner jag, och jag vill verkligen göra en ny bildredigering. Ska spåna runt på nätet och se om jag hittar inspiration till någon schyst lineart bara! Men, jag tänker banne mig spela SSO idag för Clark vill jag levla upp. Tror att han är halvvägs till lvl 14 eller något sånt. Och jag är supertaggad på typ fem nya hästar, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med den saken haha... Kom på ett så sjukt bra namn under förra veckan så nu känner man sig typ lite mallig och vill skaffa hästen lite bara för att x)
 
   Efter denna superdag är jag taggad på allt!






Tuva Skyfall

oh, vilket sammanträffande. Jag kom också på ett typ sjukt bra namn under förra veckan..

Sabrina Eastforest

Åh vad kul grattis! :D är redan stressad när det kommer till jobb >.< skulle också vilja jobba på en hästgård x3 Det enda jag vet är att jag ska plugga på universitetet :/

Amanda Rainwood

Haha, stackars Elsa kanske äntligen ska få se dagens ljus? 8) Hon väntar på dig på vingården.. ;)

Svar: Hahaha jag veeeeeet
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Eller den berömda fulvackra guldmanen i Firgrove? Jag har faktiskt den, en riktigt cool pålle alltså :D

Svar: Men sluta fresta mig här va, jag kommer ju bli fattig haha
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.