Chrome Pointer

10 snabba om mig

  • Då jag var fjorton fick jag någon specialanställning av min skola för att hålla datorkurser för pensionärer. Under fem-sex veckor fick jag och några andra elever i skolan sitta med två pensionärer var och lära dem hur man startar en dator (de var ju så förvirrade och hade knappt sett en dator förr, stackarna), hur man kan läsa tidningen på nätet, hur man använder Microsoft Word samt hur praktiskt det är med SVT Play... Det var sjukt roligt och dessutom fick jag min första lön någonsin på det :D
 
  • Jag har inte spelat SSO dagligen sedan i april. Jag har så mycket annat att göra!
 
  • Det finns jääääättemånga hästar i SSO som jag skulle vilja köpa - fast jag får dåligt samvete då jag inte har tid med de hästar jag redan äger.
 
  • Jag brukar sällan tycka om ston IRL. Nästan alla mina favorithästar genom de tio år jag har sysslar med hästar har varit vallacker.
 
  • Högst upp på min önskelista till SSO just nu är fjordingar och dressyr.
 
  • Då jag spelade in mina SSL-Ride Throughs fick jag spela tre nivåer en gång till - för jag lyckades inte få igång mikrofonen från början och upptäckte det inte innan jag skulle klippa avsnittet. Smidigt.
 
  • Då jag flyttar hemifrån vill jag skaffa hund (allergiska föräldrar, vet ni). Mina drömraser är Shetland Sheepdog och Welsh Pembroke Corgi.
 
  • Just nu har jag Star Coins i femsiffrigt belopp. Dels för att jag är oerhört snål, sen var jag ju tvungen att passa på att köpa 3000SC för bara 200kr då det erbjudandet var ;)
 
  • Jag har seriösa funderingar på att köpa en SSO-häst som väldigt många tycker är superful. Jag har dock ett namn på lager och... det vore lite kul att sticka ut.
 
  • Jag har elva husdjur i SSO men de brukar mest få ligga och ruttna i garderoben. En dag ska de få se solens ljus igen!






Daisy Greenwood

Jag har en Shetland Sheepdog själv. De är helt underbara, lättlärda och smidiga. Tycker du ska satsa på en sådan om du bestämmer dig för att skaffa hund i framtiden :D

Sofie Dolphinknight

Femsiffrigt belopp?! jag köper alltid en häst så fort jag får råd, jag har typ inga dekorationer och sånt som kostar starcoins.

Zoe Dogwright

Min farmor har 2 Shetland Sheepdogs, & de är världens goaste & snällaste! så jag tipsar om den rasen :DD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.