Chrome Pointer

Yaay

   Mitt sista skolarbete innan jag är klar med skolgången (åtminstone på den här skolan) är en uppsats, och vi har helt själva fått välja ämne. Jag kommer ha hur kul som helst, för jag ska skriva en uppsats om likheterna och skillnaderna mellan Lord Voldemort från Harry Potter-serien och Adolf Hitlers styre av Nazityskland - ÄNTLIGEN något som jag faktiskt kan lägga ner min själ i, HP och historiedjupdykning på en och samma gång, på skoltid dessutom :D Jag har redan ganska mycket förkunskaper här och mitt största problem är att jag inte får skriva längre än tio sidor...
 
   Så nu kommer det (nästan) bli roligt att gå till skolan, i morgon kommer det huvuduppdrag på SSO och jag är nästan färdig med en jättestor läxa till på fredag bara för att jag är lite effektiv; sjukt bra start på den här veckan, trots att det redan är tisdag! Mitt enda problem just nu är att jag inte har så mycket SSO-relaterat att tjöta om här, men det lär det ju bli ändring på snart ^^
 
   Bara för att det är underbart väder ute och jag vill ha lite färg i inlägget får ni en pretty bild på en Pretty ponny ^^
 


Anonym

Åå vad intressant! Har tjatat länge på min lärare om att läsa om andra världskriget, en mycket intressant och väldigt hemsk tid.

Karin Sweetwright

Det är superintressant med andra världskriget. Kan tycka från min egen skolgång att man även borde läst om krigen mellan Kina och Japan för de var nästan ännu värre än de vi hade i Europa. Tyvärr helt bortglömda av oss.

Svar: Hela Asien överlag tycker jag har varit helt uteslutet från min skolgång - tror att vi hade någon enstaka föreläsning om Mao Zedong på gymnasiet men annars är det verkligen fjantigt hur lite det togs upp. Inte ens på religionlektionerna fick Asiens religioner ta plats, skamligt.
Esmeralda Silverforce

Madelyn Applenight

Vilket bra ämne att välja, kommer att bli kul att skriva - jag önskar att jag var i dina skor just nu haha. Jag älskar Harry Potter. <3

Svar: Haha jag har väntat under hela min skolgång på att få en sån här chans - inte ens min historieuppsats under ämnet "Hästens betydelse för människans utveckling genom världshistorien" toppar det här x)
Esmeralda Silverforce

Siri

Vi blev ju nyss klara med Första och andra världskriget i skolan, och nu ska jag ha geografi (om energi). Jag har inte kul i skolan!

Cristina Silverbell

Sockersöt ponny! Har faktiskt funderat på att själv köpa den länge, så galet charmig!:)

Danielle Lightfall

Kan du lägga upp den här på bloggen då skulle vara sjukt instressant att läsa den^^

Svar: Jag kommer lägga upp den på nätet på något sätt, jag återkommer då den är helt färdigställd :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.