Chrome Pointer

Vinnare av utlottningen

  Så hörni! Jag har kört på mitt vanliga sätt - jag har gett er alla ett nummer, kastat ner numren i en hatt och bett min moder att dra två stycken. Det bidde så att Genevieve Nightbard och Veronika Dragonforce vann den här gången!
   Grattis till er, jag kommer börja rita på era bilder typ nu pronto ^^ Till er som inte vann så kommer jag fortsätta med mina vanliga gissningstävlingar och jag kommer hålla i fler såna här utlottningar :) Jag är jätteglad över att så många ville vara med, riktigt roligt :)


Wirre Weris Drake

OMG! Gud vad spännande! Trodde inte jag skulle vinna för jag brukar ha oturen med mig x) åh så spännande att få se resultatet :D

Svar: Ska bli minst lika kul för mig att måla Stormwhisper, han har en underbar färg :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.