Chrome Pointer

Uuuuuugh

   Jag är asnervös och försöker dämpa det med min senaste redigering. Dock bråkar ritplattan sjukt mycket, just nu kan jag knappt dra pennan över plattan utan att den tror att jag försöker göra något kortkommando (den funkar inte alltid som den ska med Photoshop, jag verkar alltid ha det här problemet då plattan är kopplad till en stationär dator) :( Ber därför om ursäkt för min handstil som ser helt vidrig ut, heh...
 
 
   (Åzum-faktorn höjs om jag får ordning på ritplattan, kan jag ju tillägga...)
 
 
   EDIT: SSO's hemsida verkar spunka lite just nu - jag vet att det är rätt vanligt under de dagar det är uppdatering, men jag kan inte låta bli att hoppas lite på att deras nya hemsida kommer snart...


Mich Dragonhill

Med tanke på färgerna gissar jag att det är Mandrake? c;

Svar: Japp ^^
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Servern är öppen :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.