Chrome Pointer

Tillbaka på vägarna igen

   Jag har knappt pallat spela ordentligt på sistone - har typ inte levlat Mandrake alls i jämförelse med hur jag brukar levla och dagliga gör jag nästan aldrig längre. Nu är jag dock tagg på att köpa in de nya ridbyxorna som kom i onsdags så jag är igång med alla dagliga igen. Och Mandrake gick upp i lvl 10 samtidigt, whoop!
 
 
   Himla snygg häst, det här!
 
 
   Nu funderar jag på vilken häst som ska bli nummer fjorton. Det står mellan två ston, vet inte riktigt vilken jag vill ha hem först... Med den ena tror jag inte att jag kan ha en gissningstävling, jag tror nämligen att det blir alldeles för lätt för er. Dock så hade jag tänkt lotta ut några målade bilder någon gång framöver, för att ge fler chansen att vinna en. Det jag funderar på är bara när det blir passande att sätta igång den utlottningen, för jag vill matcha det någorlunda till mitt skolschema så att jag kan bli färdig med bilderna relativt fort.
 
   Sååååå jag fortsätter fundera, jag fortsätter jaga Wiki-support (det bådar gott!) åsså får man se vad som händer.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.