Chrome Pointer

Taggaaaaaad

 
   Kan det inte bara bli onsdag nu direkt? Jag vill inte springa runt planlöst längre, som jag gjort i princip sedan i augusti, jag vill ha något riktigt! Det känns ju som att uppdragen kommer vara lite större nu, eftersom vi även fick den där teasertrailern - den kan det väl inte ha lagts massa tid och pengar på om den inte skulle hinta om något stort, right?
 
   Gah, jag behöver en sysselsättning, jag vet inte vad jag ska göra idag xP


Wirre Weris Drake

Jag vill spola fram tiden! Klarar inte av att vänta *-*

Svar: Håller meeeed
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.