Chrome Pointer

SSO-forum

   Jag har tidigare snackat om olika SSO-forum. Jag skulle personligen älska att ha ett SSO-forum igång där man kan vara lite social, för jag älskar idén. Just nu finns det ett "i fokus" eller vad det nu kallas för SSO, och det är ganska aktivt - jag trivs dock inte alls där. Det är egentligen precis så som jag önskar ett forum ska vara, men jag tål inte hur ifokus är uppbyggt. Jag tycker att ifokus känns svårhanterligt och opraktiskt, och jag föredrar klassiska forumformat där just själva forumposterna är i fokus (heh) och det är lättare att följa vad folk skriver. Som sagt, det är inte alls pga communityt som jag undviker ifokus, det är bara det att jag inte klarar av själva sidan. (Ni kanske trivs med snittet? För att komma dit, klicka HÄR!)
 
   Jag har ett par gånger försökt få igång forumet på SSO Wiki, men det verkar vara rätt dödsdömt, tyvärr. Verkar inte finnas intresse alls just där, och det tycker jag är himla trist.
 
   Igår kväll hittade jag det här forumet (<-länk). Det är ett forum i det snittet som jag trivs i, men det är tomt. Ni kan ju kika in iaf - jag tycker det vore kul om det kom igång!
 
 
   Största anledningen till att jag vill komma in i ett forum-community är nog för att jag vill snacka om hästspel överlag. Liksom allt mellan SSL till Horse Life, Star Stable till Häst & Ponny, men det har ju inte gått så bra...


rose greenhill

Det idealiska vore väl ett "officiellt" forum på SSOs hemsida ^^

Svar: Ja verkligen!
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Är du 18+ så har vi en fb-grupp(finns säkert massor), den är hemlig då det är många 18+are som skäms över att spela spelet, men vi är trevliga om än lite tysta. Den drogs igång på riktigt i samband med att en klubb splittrades. Men tanken är att alal som är över 18 ska vara välkomna.

Maggie Westbridge

Jag var en gång i tiden en mycket trogen "ifokus"-are (Framför allt sims ifokus och mus ifokus) såg jag känner mig ganska säker där. Dock hade jag ingen aning om att det fanns Starstable ifokus så det var en trevlig överraskning. Annars håller jag med om att ett mer traditionellt forum också vore trevligt c:

Alanis Moonstorm

Maggie: Det finns ingen StarStable iFokus. Är mycket ledsen över det faktiskt. Samtidigt, med tanke på hur lätt det blir tråkig stämning på SSOs fb-sida så skulle nog en iFokussida för SSO behöva vara väldigt hårt modererad.

Svar: Jo, det finns ett iFokus för Star Stable, länken finns ju i det här inlägget? http://starstable.ifokus.se/
Esmeralda Silverforce

Saga Mistdawn

Tack så mycket för att du har länkat till forumet! Jag håller fortfarande på att försöka få in fler medlemmar, det går långsamt framåt, och har försökt att delta i de trådarna som är uppe på sidan! Jag ger inte upp ännu. ;D xD

Svar: Jag hoppas verkligen att det kommer igång, jag gillar verkligen hur det är uppbyggt :)
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Huh,se där blev man rättad. Då är det nystartat(som i startat det här året)?
För det fanns enbart ett få poster rörande sso när jag sökte på det i december(?) innan jag slutligen slutade besöka iFokus lika ofta pga hade ingen anledning att hänga på råttforum när jag inte har råttor.

Svar: Det startades någon gång i april tror jag, är inte helt säker.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.