Chrome Pointer

Sista dagen i frihet, ojojoj

   Min sista lovdag idag och jag är jättetagg på att redigera någon bild... ska bara komma på ett koncept, så kanske det faktiskt blir något av det. Det finns ett par tankar som har roterat i skallen ett tag, kanske kan göra verklighet av någon nu?
 
   Btw så är det bara TVÅ DAGAR till huvudstory! Jösses vad snabbt tiden har gått! Ser så sjukt mycket fram emot det här - känner dock att risken finns för att det kommer bli grymt mycket folk runt de NPC's man ska prata med. Ehm, hur många pers kan man lägga till på ignorera-listan?
   Det är verkligen en sak som drar ner på uppdragens kvalité, att det blir så mycket folk. Jag blir bara stressad av att se folkvimlet och klickar mig snabbt igenom dialogerna utan att riktigt se vad som står - visst skulle jag kunna vänta ett par timmar/en dag, men jag vill ju kunna göra uppdragen då de faktiskt blir tillgängliga för mig. Annars ser jag liksom inte vitsen med att spela, åtminstone inte då man är så aktiv som jag är.
   Därför hoppas jag på att det blir likadant som då man byggde bron till Skördebygden, att alla människor försvinner bort medan man gör uppdragen. Jag tvivlar på att det faktiskt händer, men det vore så himla skönt. 
 
 
   Nä nu ska jag göra lite nytta, jag återkommer.


Charlotte Snowborn

Det gör mig inte alltför mycket när det är lite mindre uppdrag (typ djuraffären) men när det kommer till huvudstoryn så... Ja, inte känner man sig särskilt speciellt utvald när det är flera hundra spelare till som gör precis samma sak. Förutom att det förstör upplevelsen av att ens egen karaktär är den viktiga så känner jag mig dessutom stressad eftersom det känns som att jag bidrar till att förstöra andras upplevelse.
Sedan får jag dåligt samvete när jag måste ignorera spelare helt utan anledning, även om dem plockas bort igen direkt efteråt.

Nej, det hade varit trevligare om andra spelare försvann så som när man går in i vissa byggnader, uppdragen när man smidde, dem med Donald osv. Jag hoppas i alla fall att dem har tänkt på det.

Svar: Jag känner igen mig precis i det du säger - jag tycker det känns som att JAG kan sabba andras spelupplevelse då jag dröjer mig kvar för länge vid en NPC. Jättejobbigt, tycker jag :( Vore verkligen skönt med en "uppdragsknapp" eller något, så att man blir ensam i världen och kan koncentrera sig på själva spelet.
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Jag har tur i oturen - är bortrest med skolan och kommer inte hem föränn på fredag em. Så jag slipper den värsta rusningen runt alla npc:s, men får vänta 1,5 dag extra.. Fast det är det faktiskt värt!

Svar: Det förstår jag! Du kommer antagligen kunna se vilken NPC du pratar med iaf, haha!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.