Chrome Pointer

Saker händer överallt

   Det här inlägget spoilar för första dagen av de nya uppdragen. Jag kommer inte sova över något utan tar det en dag i taget, men för er som inte har spelat idag:
 
 
   Starshine är... ja, dels är han supergullig. "El-luta"? Han förstår sig helt klart inte alls på det här med musik och konserter, lite kul faktiskt... Han känns dock sjukt pompös, ungefär som Meteor i Gyllenbladsskogen. Det är ett ganska stort hopp från hur han var i SSL, men... jag vet inte, personlighetsbyte i samband med nya ögon? (I SSL hade Starshine bruna ögon, vilket han också hade då han kom till SSO, men av något konstig anledning har han idag blå ögon.)
   Jag är lite fundersam över hur det går till på bergssluttningen - har alla den Pandoriska sprickan på olika ställen? (Jag svor lite för mig själv då jag såg sprickan, jag trodde nämligen att den där fabulösa skuggsugaren skulle användas och den ligger och ruttnar i min garderob eftersom jag är färdig med Åskviggen) Jag var nämligen helt ensam där uppe i bergen, men i civilisationen var det folk överallt. Vet inte hur det är men är oerhört tacksam över att jag fick ensamstunden uppe i bergen med Starshine, det höjde verkligen spelkänslan!
 
 
   Jag hade faktiskt inte väntat mig att Lisa skulle vara i Pandoria. Jag har nog räknat med att Anne är där, men jag hade mer tänkt mig att Lisa skulle finnas i typ... en grotta i berget? Nu blir jag dock mer tagg på en framtida Pandoria-resa, tror ni att det finns en möjlighet till en sådan?
 
   Har tänkt lite på den sovande änkan. Den enda änkan jag kan tänka mig just nu är Mrs Holdsworth, men hon är ju pigg och kry när man än möter henne. Det som då står sig är tanken om att en ny NPC dyker upp - eeeeeller så återgår jag till Aideen (som vanligt). Ni som har hängt med här ett tag minns nog att jag tidigare har pratat om Aideens grav, en riktig plats i... Irland, har jag för mig. Den riktiga Aideen ska ha dött av brustet hjärta efter att ha fått höra att hennes make stupat i strid. (Ja, jag gillar mina historiereferenser) Nu vet vi ju inte om SSO's Aideen någonsin gifte sig men här har vi iaf en teori, hallelujah.
   Annars tänker jag mig typ att vi ska in i södra Skördebygden och hitta någon dam där. Eller? Vi får väl helt enkelt se vad Linda säger i morgon!


Ava Nightroad

Bedrövade Drew kanske är änkan? :)

Svar: Jag tror faktiskt inte det - Bedrövade Dew kallas folket som bodde på den övergivna farmen, och de blev ju just bedrövade efter en koepedemi. Fullt möjligt att det är någon koppling till den farmen, fast då måste vi fortfarande ha en änka någonstans att koppla till den!
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Ihihi så kul att äntligen veta nånting om SSO som inte du vet, känner mig ganska duktig nu, barnsligt nog. Har nämligen sovit över, allt jag tänker säga är att du faktisk är lite ute och cyklar nu ;)

Svar: Hade då varit väldigt snällt om du inte hade sagt något alls - jag undviker spoilers så mycket jag kan, eftersom jag vill att storyn ska vara så länge som möjligt; jag läser inte ens bloggar just nu, eftersom jag inte vill veta något alls innan jag upptäcker det själv. Tänk på det till nästa gång är du gullig!
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Ber om ursäkt om du uppfattade det som spoilers, det var absolut inte min mening. Räknar inte "du är lite ute och cyklar" som spoilers, men visst. Förlåt, ska verkligen anstränga mig för att inte skriva nåt mer som kan uppfattas som det :(

Svar: Förlåt om jag lät dryg, det är inte min mening (fast jag tycker inte att jag lät så snäll ändå, så förlåt), men jag försöker verkligen hålla mig borta från spoilers alls innan jag har spelat själv (därför är jag också noga med att spoilervarna, för läsarnas skull) och nu vet jag ju vad det INTE är, vilket är en sorts spoiler ändå. Är som sagt väldigt tacksam ändå om du (och alla andra som ser det här, självklart) tänker på det här i framtiden, åtminstone i kommentarsfältet här på min blogg!
Esmeralda Silverforce

Reggan

Okej, knäpp gissning här esme, men vi kanske ska till gravvalvet?!? :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.