Chrome Pointer

Saker går framåt!

   Fasen vad bra det går här just nu! Och då menar jag med SSO Wiki i fokus :D Ni får hålla i hatten nu, för då sakerna väl börjar rulla kommer det gå undan till tusen!
 
   SSO Wiki kommer nog alltid ha sin förkortning åtminstone i mitt huvud, men snart har vi Jorvikipedia och det är nog ingen som är gladare än jag just nu, haha ^^ Vi kan väl säga så här - jag hoppas att ni som gillar att skriva på engelska vill hänga på då Wikin utökas, för vi har måååånga sidor som kommer behöva byggas upp! Den saken återkommer jag om inom ungefär en veckas tid, för jag har sjukt mycket att förbereda innan det blir verklighet, hehe ^^
 
   Egentligen skulle jag nu vilja kasta mig in i SSO en stund, fast jag har lite tråkigare grejer att ta tag i först... blä. Men jag är typ huuuuur taggad som helst inför framtiden med Wikin, jag tror det här kommer bli galet åzum :D


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.