Chrome Pointer

Såja...

   Jag tror jag är typ halvklar med bildern jag visade tidigare och jag har mejlat till Wiki-supporten och hoppas på det bästa gällande namnbyte. Jag tror nämligen att det här kan bli grymt trassligt pga en liten detalj... Kan dock hända att jag har tur och supporten är snäll, men annars kan det ta upp till två månader innan det här är fixat.
   Det är iaf i rullning (tror jag, heh), och eftersom Wiki-supporten alltid svarar grymt snabbt så lär det här vara lite klarare i morgon. Även om jag har turen på min sida tror jag inte att något kommer hända på minst ytterligare en vecka, men vi får se.
 
   Hur som helst så lär SSO Wiki behöva sig en ny logga då namnbytet är klart... borde man kanske ha en tävling där ni får komma med bidrag till den nya loggan?


Cecilia Gladefield

Skulle vara kul med en tävling :)

Filippa Catwood

Tävling, det skulle vara grymt kul! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.