Chrome Pointer

Sagohäst i rosa

 
   Det här är faktiskt inte bara en lite söt bild - det här är bilden som är grunden till redigeringen av Arwen jag visade förra veckan. Ser ni likheterna?
 
 


Karin Sweetwright

Du är verkligen duktig på att göra metalldetaljerna på utrustningen. Att rita dit ett par streck etc kan ju alla göra men du får det att se verkligt ut. Hur gör du?! :o)

Ha det gott!

// Karin

Caroline winterdaughter

As snyggt! Men tänk på att få benlindorna precis i kant med benet, andra benet bakifrån har lite vitt från benet utanför och skugga lite med på schabraket då de ser ut som att den bara är dit klistrad! ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.